SHOWBIZ

Élő Barbie babává műttette magát a TV2 versenyzője

Elsősorban a szőke cicababákkal kapcsoltban elterjedt sztereotípiákra szeretne rácáfolni a rózsaszínimádó Rea. Ja, és gerjed az egyik séfre!
  • Szerző: Buster

Valljuk be, első pillantásra senkinek nem az jut eszébe Laternik Andrea „Rea” láttán. hogy komoly teljesítményre képes a konyhában, mármint főzés terén! Nos, a szőkeség éppen ezekre a gondolatokra szeretne rácáfolni, ezért is jelentkezett a Séfek Séfe legújabb, hétfő este startoló évadába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Séfek Séfe

Rea mindent elkövet, hogy főztjével is kitűnjön Fotó: TV2

„Mindig szerettem volna Barbie-s külsőt”

A gasztroreality ügyeletes cicababája egyébként nem titkolja, hogy bizonyos tekintetben nem tévednek vele kapcsolatban azok, akik először látják, hiszen valóban az volt a célja, hogy hasonlítson az ikonikus játékfigurára. Ehhez pedig még a plasztikai sebésztől sem riadt vissza.

„Nagyon szeretem a rózsaszín összes árnyalatát, ha tehetném, az egész világot rózsaszínbe borítanám. Mindig szerettem volna Barbie-s külsőt, és nem egy fogtündér volt, aki ezt valóra váltotta, hanem egy fodrász és egy plasztikai sebész„- magyarázta a TV2 kamerájának Rea, aki fontosnak tartja, hogy ne csak az ízek legyenek tökéletesek, de a ”szakács„ is ínycsiklandozóan fessen. „Nagyon fontos nekem, hogy a konyhában is jól nézzek ki, szeretek szexisen öltözni és csábítani természetesen” - tette hozzá a versenyző, aki a főzés alatt kissé bepánikolt.

Séfek Séfe

Rea a főzés elején kissé pánikba esik Fotó:TV2

”Gábor nagyon jó pasi, nagyon szexuális„

„Nálunk otthon gáztűzhely van, szóval ott nem kell tapogatnom az indukcióst. Stresszelek, nem fogok beleférni az időbe„ - panaszolta Rea, miközben mustáros kéregben sült csirkemellet készített, amit sült mozzarellával, konzervkukoricával, paradicsommal, sajttal, sült baconnel és édesburgonyapürével tálalt. Tudta, hogy nagyot kell villantania, mert a séfek idén még magasabbra tették a lécet.

„Tudom, hogy a séfek nagyon háklisak a krumplipürére, ezért nagyon selymessé akarom varázsolni. Vomberg Frigyes úrtól kicsit tartok, mert tudom, ő nagyon szigorú. Gábor nagyon jó pasi, nagyon szexuális”- fejtette ki véleményét Laternik Andrea „Rea”.

Séfek Séfe

Sikerülhet eloszlatnia a sztereotípiákat? Fotó: TV2

Hogy végül sikerült-e meggyőznie a séfeket, és ezzel bebizonyítania, hogy esetében a látszat csal, az kiderül hétfő este 20:40-től a TV2 képernyőjén.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?