SHOWBIZ

Bay Éva cuki barátra lelt a Farm VIP forgatásán

68 évével egyértelműen ő a hamarosan induló Farm VIP legidősebb versenyzője, mégis gondolkodás nélkül vágott bele a kalandba.
címkék:
  • Szerző: Buster

Bay Évával hatalmas szerencséje volt a november 15-én induló Farm VIP piros csapatának, hiszen ő volt az, aki a játék alatt biztosította számukra a „tűzhely melegét”. Igazi nagymamaként viselkedett, miközben természetesen keményen kivette a részét a feladatokból is. A legendás tévéssel azután beszélgettünk, hogy a TV2 sajtóvetítésén megnézhettük az első adást.

Farm VIP – Bay Éva Ambrus Attila társaságában
Fotó: Szabolcs László

„Az az igazság, hogy én beleestem ebbe a dologba, mint Pilátus a krédóba. Furcsa dolog ez, hiszen éppen a napokban számoltam ki, hogy negyvennégy éve televíziózom. Volt persze egy elég komoly eltűnés, hiszen csak elmentem nyugdíjba, de annyira szeretem a fiatalokat, hogy ha köztük lehetek, akkor akár egy farmra is kiköltözöm vezetékes víz és áram nélkül. Velük gondozok állatokat és küzdök meg az elemekkel a közös sikerért. Nagyon örülök, hogy ezek a kis fiatalemberek azt érzik, közéjük való vagyok…” – kezdte lapunknak Éva, aki nem tagadja, lubickol az új helyzetben, hogy több évtizedes tévés múlt után most önmaga lehet a képernyőn.

Fotó: Tv2

„Utólag szoktam azt gondolni, hogy hülyeséget csinálok, de eddig ez szerencsére még sosem igazolódott be. Tulajdonképpen élvezem, hogy most az a Bay Éva lehetek a kamarák előtt, aki otthon is vagyok, hiszen a nézők többsége csak azt a feszes bemondónő karaktert ismerte belőlem, amit évtizedeken át láttak. A Farm VIP-ben én lettem a kis csapatom tyúkanyója, akire támaszkodhattak, aki enni adott neki, hogy tudjanak dolgozni” – mesélte lelkesen a Farm VIP játékosa, akit még az sem zavart, hogy társaival együtt pottyantós WC-ben kellett elvégeznie a dolgát a Farmon töltött idő alatt.

„Anyai nagyanyám unokatestvére Mátrafüreden lakott és mi sokat jártunk hozzájuk. Na, ott volt pottyantós WC, így nem is találtam különlegesnek, hogy itt is ezt használtuk. A fizikai munkát pedig igazán szerettem és élveztem. Jó barátságot kötöttem Rozival, a disznóval, aki megismerte a hangomat, én pedig mindig kedveskedtem neki a maradékkal” árult el egy kulisszatitkot Éva néni, aki saját bevallása szerint minden nap a többiek előtt, kakasszóra ébredt a forgatások alatt.

Szakácsként már bizonyított

Hogy Bay Éva jó választás volt a „tyúkanyó” szerepkörre, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy remekül szerepelt a MasterChef VIP első évadában. A legendás tévés szeret és persze tud is főzni, ráadásul szereti a kihívásokat, amikből bizony nem volt hiány a Farm VIP forgatása alatt sem, hiszen jobbára abból kellett megoldania a főzést, amit maguk termeltek, vagy szereztek meg a kihívások alatt.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?