SZTÁR

Betegségének köszönheti új műsorát Majka

Majka évek óta küzd inszomniával, vagyis a rapper-műsorvezető keveset és rosszul alszik.
  • Szerző: Buster

Majka évek óta küzd inszomniával, vagyis a rapper-műsorvezető keveset
és rosszul alszik. Ugyanakkor ezt a kellemetlen helyzetet sikerült a javára fordítania, hiszen a legjobb ötletei rendre egy-egy álmatlan hajnalon törnek rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így történt ez 9 hónappal ezelőtt is, amikor félálomban forgolódva bevillant neki a Nyomd a gombot, tesó! alapötlete. Majka azonnal dolgozni kezdett a megvalósításon, amelynek eredményét ma este bárki megnézheti a TV2 képernyőjén.

„Ritkán pihenek, és akkor is rosszul. Az alvás sajnos nem az erősségem. Rengeteg módszert próbáltam már, de egyik sem jött be.

Bár az is igaz, hogy talán ennek köszönhetem a legtöbb igazán jó ötletemet, vagy akár a legjobban sikerült rímeket… Nálam az ötletelés időszaka általában a kora reggeli vagy inkább a hajnali órák, amikor még mindenki más alszik, és én is félálomban vagyok. Az ágy mellett ott a telefon, és ilyenkor felmondom rá a gondolataimat, vagy éppen ha olyan erős az ötlet, mint mondjuk a Nyomd a gombot, tesó!, akkor felkelek, újra átgondolom, és már el is kezdem körülbelül kidolgozni. Attól a hajnaltól elkezdődött a kemény meló, és kellett kilenc hónap, hogy most itt tartsunk és forogjanak a kamerák” – nyilatkozta lapunknak Majka a műsor egyik forgatási szünetében.

A műsorvezető-társproducer hozzátette: az, hogy a játék egyes elemei ismerősen hatnak majd a nézőknek, nem a véletlen műve. Ugyanakkor kijelentette, szó sincs koppintásról, hiszen a végeredmény egy merőben új formátum lett, ami ráadásul jóval komplexebb, mint eddig bármi.
Majka tehát a műsorvezetés mellett most egy újabb televíziós területen bizonyítja rátermettségét, így adja magát a kérdés, vajon még most is tervben van-e, hogy idővel összepakol és családostul Amerikába költözik.

„Valóban mondogattam korábban, hogy majd valamikor Amerikába költözünk és ott képzelem el a gyerekek jövőjét, de ezt általában félreértik. Én ezt úgy gondoltam, hogy akkor valósulna ez meg, ha már itthon nem mennek úgy a dolgok, most azonban nem úgy tűnik, hogy a rossz úton járok. Ennek ellenére fejben már felkészültem arra, hogy egyszer mindennek vége lesz. Én addig szeretném folytatni a pályámat, amíg nem érzem, hogy már pojácát csinálok magamból a szerepléssel – fejtette ki a -nak Majka.

 

Két fronton küzdenek az 50 millióért
A Nyomd a gombot, tesó! két szinten zajlik: míg a kvíztoronyban 7 kérdésre kell helyesen válaszolniuk a játékospároknak, addig az arénában összegyűjtik a legkülönbözőbb tárgyakat, amelyekhez pénzösszegek tartoznak. Annak van esélye minél többet megszerezni az 50 millió forintos főnyereményből, aki fent fejben erős, lent viszont bírja lábbal, és a lehető leggyorsabban nyomja a gombokat és fut a hozzájuk tartozó tárgyakkal a gyűjtőpontra, majd időben kijut az arénából. Hogy mennyire nehéz az új játék, arról november 11-től hétköznaponként 20:20-tól a tévénézők is meggyőződhetnek.

Kollégánk is kipróbálta a TV2 új vetélkedőjét

Imádtuk, de elbuktunk
A munkatársának volt alkalma megmérettetni magát a TV2 vadonatúj játékában, így első kézből állíthatjuk, hogy a Nyomd a gombot, tesó! minden idők legembertpróbálóbb kvízshow-ja lett. A kérdéseknél ugyan jól muzsikált a kétfős újságírócsapat, de kollégánk a fizikai megterhelést már kevésbé viselte jól.
„Volt szerencsém több tévés vetélkedőt kipróbálni, de ilyen komplex kihívással és játékélménnyel még nem találkoztam. A kérdések jópofák voltak, de ami utánuk következik, az bizony feladja a leckét még akár egy élsportolónak is. Nem elég, hogy a játékos a mélybe zuhan, a liftből kiérve elindul a harc az idővel, a hangzavarral és a gombokkal. Bevallom férfiasan, a második körben nem sikerült kiérnem” – számolt be élményéről munkatársunk.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?