SZTÁRDZSÚSZ

Betöréssel kezdett új életet Borbás Marcsi

Borbás Marcsi és férje 18 évvel ezelőtt első pillantásra beleszeretett az apró őrségi teleülésen álló, elhanyagolt parasztházba. A tévés nem is tudott ellenállni a kísértésnek...
  • Szerző: Buster

Borbás Marcsi a pandémia kezdetén hagyta maga mögött a fővárost és férjével együtt leköltözött az Őrségbe, ahol majd két évtizeddel ezelőtt vásároltak egy takaros parasztházat a hozzá tartozó birtokkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: youtube

A Gasztroangyal már tökéletesen berendezkedett a meseszép és nyugodt környezetbe. A házat egyébként a vakszerencse folytán tudták csak megszerezni, hiszen akkoriban már volt rá egy vevő, aki le akarta bontani az épületet. A műsorvezető erről is mesélt a Best magazin legfrissebb számában.

„Megláttunk egy házat, ami nagyon rossz állapotban volt, én pedig bemásztam a kerítésen. Jött a szomszéd néni kiabálva, hogy kifelé onnan, az el van már adva. Azért elkértem tőle az eladó számát, és megkerestük Vili bácsit, aki már jóval túl volt a nyolcvanon. Elmesélte nekünk, hogy egy holland férfi, akivel már megegyezett, el akarja dózeroltatni a teljes épületet, és egy rönkházat tervez a helyére” – mesélte a lapnak a tévés, aki akkor még nem tudta, hogy ő menti majd meg a pusztulástól a történelmi időket idéző épületet. Ám az idős férfi nem sokkal később visszahívta őt és felajánlotta, ha megóvják a házát, ők vehetik meg az ingatlant.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?