HŰHA

Vagyona miatt ugrottak neki követői Bódi Csabinak

Bódi Csabi is alaposan meglepődött, amikor egy ártatlannak szánt videója alatt elszabadultak az indulatok. Megmutatta otthonát, ezzel elrúgta a pöttyöst.
címkék:
  • Szerző: Buster

Bódi Csabi csak azt szerette volna megmutatni rajongóinak, hogy milyen is az, amikor ő és családja nem a színpadon állva szórakoztatja a közönséget, hanem ők maguk odahaza buliznak.

Bódi Csabi

Bódi Csabi reagált a támadásokra (Fotó: Facebook)

Nos, a zenész videójából komoly balhé keveredett, ugyanis látva a mesés családi házat és a pompás kertet, sokan érezték úgy, hogy kérkedik a vagyonával. Csabi a Blikknek reagált az őt ért támadásokra.

„Kétszínűség lenne takargatni azt, ahogyan élünk. Soha nem loptunk vagy hazudtunk, keményen megdolgoztunk azért, amink van. Nem fogok panaszkodni, a Covid után sokat megyünk fellépni, hál’ istennek fürdünk a sikerben és a bevételben is”kezdte a lapnak az énekes, aki igenis büszke arra, amit kemény munkával elért.

„Nem vagyok a pénz szerelmese, de a pénz jó dolog, mert ebből tartom el a szeretteimet. Nincsenek káros szenvedélyeim, a bevételemet nem költöm drogokra, alkoholra vagy cigarettára, hanem a családomra fordítom. A szüleim megtanítottak spórolni és keményen dolgozni. Amink most van, a Jóistennek, a szüleimnek és a rajongóimnak köszönhetem. Szeretettel és hálával mutattam meg az otthonunkat a Facebookon, nem azért, hogy dicsekedjek” – tette hozzá Bódi Csabi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?