SZTÁR

Bombaformában a magyar időjósnő, sosem találod ki, hány éves!

A TV2 csinos időjósa januárban töltötte az ötvenet, mégis legalább tizenöt évet letagadhat. Mi több: Barta Sylvi orvosi leletei is arról árulkodnak, hogy a szervezete 35 éves.
címkék:
  • Szerző:

Egy szál bikiniben jelentkezett be Barta Sylvi a minap a TV2 népszerű reggeli műsorában, a Mokkában az egész ország megcsodálhatta kifogástalan alakját. Az ötvenéves időjós bátran letagadhatna jó néhány évet a korából, sőt orvosi papírjai szerint sem lépett az ötödik ikszbe a teste.

– Az autoimmun betegségem miatt gyakorlatilag folyamatosan járnom kell különböző kontrollvizsgálatokra, felmérésekre, ám szerencsére az egészségi állapotom olyan jó, hogy az orvos azzal viccelődött, a leleteim szerint nem is ötven, hanem harmincöt éves vagyok – mondja a Borsnak nevetve Barta Sylvi, aki világ életé-ben sportolt valamit, s a tévézés mellett már hat éve aerobik- és zumbaoktatóként dolgozik.

– Egy élet munkája van abban, ahogy kinézek. Kőkeményen megdolgozom azért, amit a nézők látnak. Sosem sanyargattam magam, a sport az életem része fiatal korom óta. A folyamatot, a titok nyitja csupán a mértékletesség, a rendszeres mozgás, és a helyes táplálkozás – ecseteli a műsorvezető, aki jól tudja, nagyon nehéz megtalálni az arany középutat. Előfordult ugyanis, hogy maga is túlzásba esett, és elveszítette nőies vonalait.

– Egy időben eléggé túlzásba vittem a súlyzós edzést. Nem vettem észre, hogy már olyannyira dagadtak az izmaim, hogy elkezdtem férfiasodni, és szinte teljesen elveszítettem a nőiességemet. Egy rólam készült fotó döbbentett rá, hogy túlzásba estem, a képen ugyanis nem egy egészséges, fitt nőt láttam magam előtt, hanem egy hosszú, szőke hajú férfit, akit koktélruhába bújtattak. Szörnyű volt – vallja be nevetve az édesanya, aki azonnal vissza is vett a lendületből, mert számára mindennél fontosabb, hogy nőies maradjon.

– Családanya vagyok, feleség vagyok, nő vagyok, aminek minden pillanatát szeretem megélni. A férjem igazi, nagybetűs férfi, aki mellett igazán kiteljesedhetek. Főzök, mosok, takarítok, varrok, kertészkedem, mellette persze dolgozom is, de imádom a „gyengébbik” nemet képviselni, így hát a testem nőies formáját sem szeretném elveszíteni – fűzi hozzá a TV2 időjósa, aki a koronavírus-járvány alatt azonban igencsak összeesett, ugyanis vírusfertőzött lett, és hetekig ágyhoz volt kötve.

– Négy kilót fogytam, lógott a bőr rajtam, és olyan szinten legyengültem, hogy hiába lételemem a mozgás, nem volt kedvem edzeni. Nem is bírtam volna. Az ágyból sem tudtam kikelni, aztán miután teljesen felépültem, újra elkezdtem sportolni. Ugyan még nem nyertem vissza a régi formámat, de azt gondolom, hogy öt­venéves létemre így sem kell bikiniben szégyenkeznem.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?