HŰHA

Boros Lajos összeverekedett az ápolókkal, nem emlékszik semmire

A legendás rádiós a mai napig kérdezgeti családtagjait arról, hogy mit titkolnak el előle abból az öt hétből, amíg kómában feküdt 2018-as szívműtétje után
  • Szerző: Buster

Boros Lajos csak nagyon ritkán mozdul ki otthona biztonságából, de Joshi Bharat meghívására nem mondott nemet. Hétfőn reggel beszélgetett vele a Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorában. „Lali király” hozta a formáját és minden témát megpróbált humorral elütni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Boros Lajos vallomása

Boros Lajosnak fogalma sem volt róla, hogy miket művelt, amíg nem volt magánál.
Fotó: Life TV

A rádiós ennek ellenére nem egyszer elkomorult, különösen ha a szívműtétje utáni időszakra terelődött a szó. Akkor ugyanis még ha sokáig nem is tudott róla, az életéért küzdött, hiszen kómában volt. Az indiai származású sorselemzőnek azt is elárulta, hogy családtagjai csak fokozatosan mesélik el neki, mi is történt vele azokban a hetekben, amíg nem volt tudatánál.

„Arról is csak egy év után értesültem, hogy kómában voltam öt héten át. Időnként, ha kettesben maradok egyik, vagy másik fiammal még most is rákérdezek, hogy titkolnak-e előttem valamit abból a pár hétéből. így tudtam meg azt is, hogy összeverekedtem az ápolókkal”- mesélte a Life TV stúdiójában „Lali király”, akit a családja rövid pórázon tart a járvány kitörése óta, hiszen koránál és szívbetegségénél fogva a különösen veszélyeztetett csoportba tartozik.

Boros Lajos szándékosan hergeli rokonait

Boros Lajost a széltől is óvják szerettei...
Fotó: Life TV

„Csak azt csinálhatom, amit ők engedélyeznek, mert nekem nincs kockázat érzésem. Olyannyira nincs, hogy szándékosan generálok helyzeteket és nézem, hogy sikerül-e felidegesítenem a családot”- nevette el magát Boros Lajos, aki a kóma hetei után jött rá arra, hogy rengeteg „adóssága van”.

„Voltak a kóma alatt apróbb ébredéseim, amelyek során mindig tudatosodott bennem, hogy dolgom van, és tartozom embereknek ezzel, vagy azzal. Főleg arra gondolok itt, hogy tartoztam azzal, hogy kimondjam nekik, amit gondolok róluk, vagyis, hogy nagyra tartom, vagy szeretem őket” - mesélte a 73 éves rádiós, aki azt sem titkolta Joshi Bharat elől, hogy jó ideje anyagi gondokkal küzd.

Boros Lajos már az autóját is eladta...

Boros Lajos tartalékai fogyóban vannak...
Fotó: Life TV

„Hat évvel a kóma előtt mentem nyugdíjba és azóta a tartalékunkból élünk. Elhülyéskedtem az életem nyolcvan százalékát és így a lejtő felé haladva az ember gyomra összeszorul. Vali a pénztáros, de nem pontosan tudom, hogyan oldja meg a dolgokat. Legutóbb épp kérdeztem, honnan lesz pénzünk a lépcső javíttatására, de ő csak annyit mondott, hogy azt bízzam rá. Aztán közölte, hogy nem kell annyit autózni, így eladtuk a kocsit...„- mondta Boros, aki azt is elárulta, hogy nagyjából 100 ezer forint nyugdíjat kap.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?