SZTÁR

Borzalmasan megromlott a kapcsolatuk: Terry Black gyerekei már szóba se állnak egymással

Terry Black fia már tudni sem akar testvéréről.
  • Szerző: Ripost

Négy éve húzódik Némedi Mari hagyatéki pere, és mivel a színésznőnek nem voltak gyerekei, egy 2016-ban született végrendeletben Terry Black nevelt lányát, Fannyt jelölte meg a százmilliós vagyon örökösének. Ám a dokumentumot Némedi családja megtámadta és a Fővárosi Törvényszék nem jogerős ítéletében kimondta, hogy a végrendeleten szereplő aláírás hamis.

Fotó: Facebook

Terry Black még a halála előtt fellebbezett az ítélettel szemben, így az ügy folytatódhatna, ha a nevelt gyermekei is úgy döntenek, illetve kifizetik a több mint mint négymillió forintos perköltséget.

Ám Fanny hivatalos gyámjával, Árvai Mónikával együtt lemondott a pénzről.

A néhai előadóművész Fannyt 2005-ben, míg Danit 2001-ben fogadta örökbe, és a két gyerek egészen az elmúlt pár hónapig együtt nevelkedett. Fanni és gyámja júniusban azonban hazaköltöztek Magyarországra, hogy új életet kezdjenek, Dani pedig Németországban maradt és a viszonyuk azóta annyira megromlott, hogy nem is beszélnek már egymással.

Amikor vérszerinti édesanyjuk meghalt, a testvérek 200 millió forintos adósságot örököltek, és ahogy kiderült a hatalmas tartozás, Fanniék próbálták felvenni a kapcsolatot Danival, ám falakba ütköztek. Ahogy a fiú még arra is nemet mondott, hogy együtt töltsék az első, Terry nélküli karácsonyt.

„Elkezdett hazugságokat mondani, meg hogy apu őt jobban szerette, pedig ugyanúgy szeretett minket. Privátban írt embereknek, hogy Fanny ezt meg azt csinálta” – mesélte a Tények Plusz riportjában Fanny, akit a bátyja azzal vádol, hogy meghamisította a négy éve elhunyt színésznő, Némedi Mari végrendeletét. Fanny csak annyit szeretne, ha békében élhetne, és nyugodtan tudna tanulni, mert időközben Pécsen elkezdte a középiskolát is. És abban csak reménykedni tud, hogy testvére idővel újra megtalálja őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?