HŰHA

Hatalmas botrány: technikai körülményekre hivatkozva mondta le a bánki koncertet ByeAlex

A kommentelők nekitámadtak az énekesnek, nem rejtik véka alá a véleményüket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szombaton este a festői Bánki-tónál lett volna koncertje ByeAlexnek és a zenekarának. De a koncert végül elmaradt...

A rajongók látták a helyszínen sétálni, többen találkoztak is vele, ám a kihirdetett kezdés után 15 perccel bejelentette, hogy a koncert elmarad. Technikai hibákra hivatkozott.

 

A kommentelők között sokan azt állítják, hogy a tó fényei és a színpadra rakott muskátli zavarta az énekest. A szervezők hiába tettek meg mindent, nem volt hajlandó színpadra állni. Az sem zavarta, hogy a nézők közül sokan csak azért utaztak, hogy őt láthassák.

A felháborodott emberek oda is szóltak neki:

A New Level Empire hatalmas bulit csinált, a technika is jónak tűnt. Sem őket, sem a Neotont nem zavarta a tó fénye, a muskátli stb. ?Nem kis tömeg várt... hiába.

Szerintem ezek az emberek nem a technika miatt mentek volna koncertre hanem miattad. Ha kiallsz akár a puszta közepére, mindenféle hangosítás nélkül, akkor is olyat buliznak hogy lef*ssák a bokájukat, mert szeretnek és miattad mennek ?‍♂️

Több száz ember várt téged basszus!!! Köszönjük szépen... Miattad jöttünk! Nagy csalódás volt

Szerintem a règi èned meghazudtolása ez az egèsz. Ez már règen nem az Avas ès a garázsrock feeling barátom. Úgy hívják sztár allűr.

Kedves Alex! Itt vártam rád 1,5órát Bánkon ,erre bejelentették,hogy nem jössz. Kiskorom óta követem a munkásságod,sajnálom ,de hatalmas csalódás voltál!

 

A Bánki koncertsorozat szervezői is megszólaltak, sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?