LELKIZŐ

Büszke kisfiára L.L. Junior: Lacika imádja kishúgát

Az énekes gyermekei egészen biztosan jó testvérek lesznek, már most érezhető, hogy mennyire szeretik egymást.
  • Szerző: Buster

Egyre több olyan fotót posztol a közösségi oldalain L.L. Junior, amin a gyermekei láthatók. Egyértelmű, hogy a zenész képtelen betelni a szépségükkel, illetve azzal a harmóniával, ami a gyerekekből árad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zenész számára gyógyír volt a kislánya, Lili érkezése, aki egy évvel a kisebbik fia, Dávidka tragédiája után látta meg a napvilágot. A kislány megszületésével a gyász nehéz időszakát a babázás váltotta fel, ami jó hatással volt az egész családra, köztük a kislány bátyjára, a hétéves Lacikára is, akinek lassan újra van kivel játszania.

A két hó­napos Lili már most a család szemefénye, mindenki csak azt lesi, miként járhatna a kedvében. A pici, Junior második házasságából, Körtvélyessy Kingától született szeptember 17-én, és azóta újra beköltözött a boldogság a zenész és családja életébe.

„Fontos, hogy a fiam szeresse és tisztelje a kishúgát, hogy jó testvérek legyenek” – mondja a Borsnak L.L. Junior. „Már Lili érkezése előtt sokat meséltünk Lacikának arról, hogy amellett, hogy Dávidka mindig az öccse marad, aki felköltözött a felhők közé, most egy kishúga is érkezik. Azt is igyekeztünk tudatosítani benne, hogy attól még, hogy új tesó jön, ő ugyanolyan fontos az életünkben, mint eddig volt. Sokszor hallani testvéri féltékenységről, szerettük volna ezt megúszni. Úgy tűnik egyébként, hogy sikerült ”- teszi hozzá Junior, majd így folytatja: „Lacika nagyon jó testvérnek bizonyul. Amikor csak teheti, a karjában tartja a kishúgát, dajkálja, mesél neki. Látom a szemében, hogy nem tud betelni ezzel a picike emberrel. Persze, mi is alig tudunk betelni vele”- meséli a lapnak az énekes, aki hosszabban is mesél a testvérek kapcsolatáról a napilap hétfői számában.

 

És ezeket olvastad már?