SZTÁR

Családja jelentette be: tragikus hirtelenséggel elhunyt a 30 éves énekesnő

Az énekesnő holttestére otthonában találtak rá.
  • Szerző: Ripost

Családja jelentette be a szomorú hírt: holtan találták nashville-i otthonában Cady Groves-t. A country énekesnő mindössze 30 éves volt.

A boncolás adatai szerint „természetes halállal halt meg”, nem öngyilkos lett. A testvére, Cody még azt is közölte, hogy az énekesnő egészségügyi problémákkal küzdött, amelyek nemrégiben kiújultak. Ennél pontosabbat azonban nem mondott.

A bátyja szerint testvére nagyon lelkes volt, mivel nyáron jelent volna meg legújabb lemeze.

Ennek viszont valamennyire ellentmond, hogy az Instagramjára azt írta ki halála előtt nem sokkal az énekesnő, hogy már megőrül a karanténtól. Hat hét alatt mindössze háromszor hagyta el a házát, akkor is csak a kocsijával került egyet, „hogy ne őrüljön meg”. Mint írta, nincs tévéje sem.

„Így tényleg egyedül vagyok a gondolataimmal, a félelmeimmel és a szorongásommal. Néha teljesen szörnyű állapotban van a mentális egészségem” – írta.

Week..6? Haven’t left my house but about 3 times and that was just to drive around in my car so I wouldn’t go insane. I don’t have a television, so I’ve had to REALLY just be alone with myself and my thoughts and fears and anxiety in my bedroom without anybody here in Nashville. Some days my mental health is AWFUL. I feel completely alone and scared and far from everyone I love and all I can do is keep myself busy and push through. Some days are better. I know that the way I feel isn’t special because we are ALL living through this separately, but together. It’s okay to be scared and to have days where you just cry and wear your hair in a bun and don’t change out of your pajamas. But it’s also okay to take it day by day-like I did today-and have hope. My heart is with you all. ❤️

A család különösen összetört a halálhír miatt, mivel az énekesnő két testvére pár évvel korábban meghalt. Mindketten túladagolás miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?