SZTÁRDZSÚSZ

Csibészes mosoly: Elképesztően aranyos kép készült a ma 7 éves György hercegről

Már most nők millióinak szívét hódítja meg a kis herceg, vajon mi lesz később?
  • Szerző: D.K.

Egyszerűen imádják az alattvalók azt a fotót, melyet a királyi család a ma hétéves György herceg tiszteletére osztott meg hivatalos Instagram oldalán, még tegnap este.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A képen György herceg szívből jövően mosolyog, majdnem kacag, s bár haja tökéletes frizurába van fésülve, ruházatából egyértelműen látszik, hogy nem hivatalos alkalommal készült a felvétel. A kép több ok miatt is érdekes: elsőként is azért, mert maga Katalin hercegné lőtte, vélhetően a saját telefonjával. Másodszor pedig azért, mert bár nem derül ki a fotózási helyszín, de az látszik a kép baloldalán, hogy a szülinapos herceg egy koszos falnak támaszkodik. Talán épp lovagló edzésen vett részt és a szürke folt a falon az istálló egy részlete lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharing a ? taken by The Duchess ahead of Prince George’s seventh birthday tomorrow! ?

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Akármi is az igazság, a képről sugárzik, hogy György herceg fantasztikusan érzi magát az életben. A brit alattvalók számára ennek különös jelentősége van, hiszen György II. Erzsébet dédunokájaként a harmadik helyet foglalja el a brit trónöröklési rendben nagyapja, Károly walesi herceg és édesapja, Vilmos cambridge-i herceg után.

György herceg 2013 július 22-én Londonban, a St. Mary's kórházban született. Anyja terhességét élénk sajtóérdeklődés kísérte, mely a szülés megindulásának hírére tovább fokozódott. A cambridge-i hercegnét július 22-én hajnalban szállították kórházba. A herceg július 22-én, helyi idő szerint 16.24-kor született meg, de nevét csak július 24-én hozták nyilvánosságra

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?