LELKIZŐ

Családi tragédia miatt hozott fontos döntést Delhusa Gjon

Delhusa Gjon nehéz időszakon megy keresztül: padlóra küldte a Covid, nemrégiben pedig elveszítette a menyét, aki egy három hónapos kisbabát hagyott hátra.
címkék:
  • Szerző: ripost

Rendkívül nehéz időszakon megy keresztül Delhusa Gjon. A népszerű énekes a koronavírus miatt intenzív osztályra került, a tüdejében pedig vérrög alakult ki, de felépült. Nem úgy, mint a menye. Néhány hete veszítette el fia feleségét, imádott menyét, aki három hónapja adott életet Gjon unokájának.

Nóri minden előzmény nélkül hunyt el, miután egy, az agytörzsbe ékelődött, babszemnyi nagyságú rejtett daganatot találtak a szervezetében.

Delhusa Gjon nemrégiben elveszítette a menyét

Delhusa Gjon nemrégiben elveszítette a menyét
Fotó: TV2

Az énekest roppantul megrázta a tragédia és az elmúlt időszak nehézségei, így legfőbb támaszához, a zenéhez menekült.

„Most különösen nagy szükség van az életszeretetre. A zene mindig is az életem napos oldala volt, erről szól a legújabb dalom is, amelyet egy roma zenekarral közösen veszünk fel. A Miért van az című dalt a pandémia feledésére szánom nemcsak magamnak, de mindenki másnak is, aki meghallgatja. Érdekes utazás volt ez a zenei kultúrák között, és mindenképpen azt akartam, hogy aki hallja, azt felpörgesse, ezért is választottam épp roma zenekart” – mondta el a Blikknek Delhusa Gjon.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?