FÜLES

Nincs gyanúsítottja Demcsák Zsuzsa aranylopási ügyének

A jelek szerint a műsorvezető bottal ütheti eltűnt ékszerei nyomát. 11 milliónyi aranynak és gyémántnak veszett nyoma.
  • Szerző: Buster

Több mint három héttel ezelőtt jelentette a rendőrségen Demcsák Zsuzsa, hogy budai otthonából elloptak egy gyémántberakásos aranyórát és három gyémántgyűrűt, melyek összértéke közel 11 millió forint. A rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást és több embert is kihallgattak az eset kapcsán. Lapunk utánajárt, hol tart a nyomozás és kiderült, egyelőre senkit sem gyanúsítottak meg a lopással.

Fotó: Ripost / Ripost

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság bejelentés alapján indított nyomozást lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Gyanúsítotti kihallgatásra válaszadásunkig nem került sor”

- írta kérdésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Lapunk megkérdezett egy szakértőt, mi lehet a sorsa a lopott ékszereknek.

Fotó: Markovics Gábor

„A legvalószínűbb, hogy gyakorlatilag a valós érték töredékéért cseréltek gazdát az ékszerek. Hivatalos úton ugyanis biztosan nem tudta értékesíteni a tolvaj. Legjobb esetben is a törtaranyérték felét fizethette ki az orgazda, aki megvette a lopott holmit”

- mondta a szakember.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?