LELKIZŐ

Demcsák Zsuzsa: Ázsiában tanultam meg feltétel nélkül szeretni

A kezdeti nehézségek után igazi csapattá kovácsolódott össze Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea. A műsorvezető teljesen megváltozott...
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa sokáig hezitált, hogy igent mondjon–e a TV2 felkérésére az ázsiai kalandra. Mint kiderült azonban, élete egyik legjobb döntését hozta meg azzal, hogy nekivágott a játéknak. Egyrészt rátalált a szerelem, másrészt pedig rengeteget fejlődött a személyisége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Gondolj bele, hogy van egy ember, aki az elmúlt hét évben csak önmagára számíthatott, és ennek az embernek egyik pillanatról a másikra megmondják, mikor hová kell mennie, mikor ehet, alhat, vagy éppen tusolhat… Nos, én ezzel az Ázsia Expressz első heteiben nem tudtam mit kezdeni”

- vallotta be Zsuzsa, aki magyarázatot adott a Kandász Andreával eleinte kialakult parázs vitákra is.

„Rajtunk kívül a párosok többsége vagy rokoni, vagy házas, vagy komoly sportkapcsolatban állt egymással, így ilyen szempontból mi Andival kicsit hátrányból indultunk. Mi ugyanis a játék kezdetéig csak a jót ismertük egymásból. Voltak vidám bulijaink, jól sikerült nyaralásaink, de az igazi mélységekig nem ismertük egymást. El kellett telnie három hétnek, hogy összecsiszolódjunk”

- mondta a nak Zsuzsa, aki leginkább azért hálás a játékban töltött hetekért, mert előhozták belőle azt az érzelmes oldalát, amit eddig csak kevesen ismerhettek.

„Ázsiától kaptam, vagy inkább tanultam meg önmagam és a hibáim elfogadását. Ott, az út során alakult ki bennem, hogy képes legyek feltétel nélkül szeretni másokat, legyen az akár egy teljesen idegen ember. Ennek tudható be, hogy a játék mostani szakaszára már menni akartam előre, rám ragadt Andi harci kedve. Ezzel egyidőben vállalni kezdtem az érzéseimet, legyen szó bármilyen szituációról. Képes lettem a kamera előtt is megmutatni azt, amit eddig csak négy-öt ember láthatott belőlem”

- jelentette ki a műsorvezető, aki természetesen sokat köszönhet indiai szerelmének is.

„Egyértelmű, hogy Krishannak hatalmas szerepe van abban, hogy elindultak bennem a változások. Az ő tiszta lelke és mély bölcsessége sokszor lendített át az akadályokon, és ez öt hónapja így van. Talán az sem véletlen, hogy Ázsiában aznap húzott gyűrűt az ujjamra, amikor Andival megszereztük az első medálunkat”- mesélte boldogan Demcsák Zsuzsa.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?