HŰHA

Gáspár Zsoltiéknál megint áll a bál Demcsák Zsuzsa miatt

Zsolti asszonykája nem nézte jó szemmel, hogy férje gátlástalanul udvarolt a műsorvezetőnek. Pofon után most kitette a szűrét...
  • Szerző: Buster

Zsolti nem véletlenül nézte félve családja körében az Ázsia Expressz 2 vasárnapi különkiadását, hiszen tudta, jó esély van rá, hogy a szerkesztők bevágják a Demcsák Zsuzsával töltött közös éjszakájának jeleneteit. Igaz, hogy folyamatosan ostromlott műsorvezető végül nem hagyta, hogy Zsolti egy szobában aludjon vele, de a kamerák így is rögzítették, ahogyan mindent elkövet annak érdekében, hogy beférkőzzön Zsuzsa ágyába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Reggel aztán ezt meg is tette, miután reggelivel ébresztette játékostársát. A műsorvezető ugyan már nem volt a paplan alatt, de Zsolti azért kipróbálta, milyen lett volna egy igazi közös éjszaka. Győzike testvére ugyan viccelődésnek szánta a nyomulást, de felesége nem nevetett olyan jóízűen, mint a nézők többsége.

„Legutóbb csak egy pofont kaptam a viselkedésemért, de most ki is rakott az asszonykám a házból. Választhattam, hogy az udvaron, vagy a birkatelepen alszom az embereimmel, és én a nyáj mellett döntöttem. Kétnapos büntetést kaptam, így nemcsak vasárnap, de hétfőn is a kedvenc fekete birkám lett a hálótársam. Béci legalább nem haragszik, mert tudja, hogy csak vicceltem Zsuzsával, még ha olyan szépasszony is, mint a Nap”

- mesélte lapunknak Gáspár Zsolti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?