HŰHA

Demcsák Zsuzsa: Kitűztük az esküvő időpontját

A szerelmesek tavaly nyár vége óta küzdenek azért, hogy hivatalosan is kimondhassák egymásnak a boldogító igent.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy az Ázsia Expressz forgatása során megismert Krishan ne csak turistaként tartózkodhasson Magyarországon, hanem állandó tartózkodási vízumot is kapjon hazánkban. Ehhez azonban össze kell házasodjon Zsuzsa és indiai szerelme.

Fotó: Markovics Gábor

Ez azonban jóval nehezebben ment, mint azt gondolták. Krishannak első körben lejárt a 90 napos turistavízuma, ami miatt haza kellett utaznia Indiába, ahol be kellett szereznie egy iratot is, ami igazolja, hogy Indiában nem házas. Ehhez heteken át hirdetést is fel kellett adnia a helyi lapokban… Végül az idő szűke okozott feszült napokat a szerelmeseknek, hiszen az indiai férfi másodszor is turistaként érkezett Magyarországra, ami február végén lejárt. Így kérdéses volt, hogy Krishannak addig sikerül-e megszereznie a tartózkodási engedélyt. Demcsák Zsuzsa most megtörte a csendet és az örömtől zokogva mesélte el, hogy végre sikerrel jártak, így az elválás réme már nem lebeg felettük.

Fotó: Markovics Gábor

„A pontos dátumot már korábban is tudtuk, csak az nem volt biztos, hogy addigra minden sínre kerül. Nos, most már biztos, hogy a tervezett napon kimondhatjuk egymásnak az igent. Persze az időpont a mi titkunk marad. Egyelőre még csak a tartózkodási van meg, mert a házassághoz szükséges engedélyt még le kell fordíttatnunk, de a fordítás hat hét múlva már a kezünkben lesz és onnantól már csak az esküvő szervezése lesz a feladatunk” – újságolta könnyek között Demcsák Zsuzsa, aki a keddi lapszámában hosszabban is mesél a terveiről.

És ezeket olvastad már?