SZTÁRDZSÚSZ

Újra dübörög a szerelemvonat! Bomba formában Demjén Ferenc

Demjén Ferenc a jelek szerint teljesen felerősödött és fantasztikus energiákat képes ismét felszabadítani a közönségében. Áradoznak a rajongók...
  • Szerző: Buster

Már csak egy emlék Demjén Ferenc és persze a rajongói számára is az a nehéz időszak, amit a legendás zenész maga mögött hagyott. Több mint két év telt el azóta, hogy aggasztó hírek érkeztek róla. Az agyérgörcs és a hosszas kezelés, majd lábadozás után, most egymást érik a koncertjei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Demjén Ferenc

Idén lesz 75 éves Demjén Ferenc Fotó: Facebook

Rózsi persze már egy ideje teljesen felépült, de a világjárvány az ő számításait is keresztülhúzta. Most azonban újra dübörög a szerelemvonat! A legenda több koncertet is adott mostanában és mindenhol a tőle megszokott minőségben adta elő dalait. A legnagyobb sikert természetesen a napokban tartott Margit-szigeti koncertjével aratta, ahol a közönség egy igazi házibulin érezhette magát.

„Fantasztikus művész és lenyűgöző zenészek. Csodás látvány. A nézőtér házibulivá alakult át, ahová megérkezett a szerelemvonat, amelyre sokan felszálltak. Szuper, táncoló, éneklő, tomboló közönség. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett abban a munkában, hogy ilyen csodálatos koncertet láthattunk” - írta kommentben egy rajongó, akihez sokan csatlakoztak véleményükkel.

Demjén ferenc koncert

Egy gombostűt sem lehetett leejteni Demjén Ferenc koncertjén Fotó: Facebook

„Elindultunk új csodákat látni, és ez a csoda ezen az estén a koncerttel megvalósult! Kitűnő hangulat, nagyszerű előadás és egy mágikus érzés, a szeretet viszontlátásának érzése járta át a színpadot! Öröm volt jelen lenni ezen a koncerten, a 2021. év első koncertjén! Feledhetetlen percek részesei lehettünk, a végén érzékelhető örömmel, és tombolással a színpad előtt! Köszönjük, valóban egy csoda volt!”- reagált egy másik Demjén-fan, aki ott lehetett a koncerten.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?