LELKIZŐ

Drámai bejelentést tett Lajcsi: A fiam elkapta a koronavírust

Galambos Lajos nehéz napokat élt át mostanában, hiszen felmerült annak lehetősége, hogy ő és felesége is megfertőződött a koronavírussal.
  • Szerző: Buster

E hét hétfőn folytatódott volna Galambos Lajos büntetőpere a Budaörsi Járásbíróságon, de végül elnapolták, mivel a vádlottak körében felmerült a Covid-19 érintettség. Lapunk megtudta, hogy éppen a zenész az, aki érintkezett igazoltan koronás beteggel. Lajcsi a hét elején türelmet kért, hiszen ő és felesége, Boglárka is elvégeztették magukon a tesztet, és azok eredményére vártak. Pénteken mindketten meg is kapták az eredményt és mindketten fellélegezhettek, hiszen a szervezetükben nem mutatták ki a vírus jelenlétét. A trombitaművész ennek ellenére úgy döntött, elmondja, ki az a beteg, akivel érintkezett az utóbbi időszakban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Az az igazság, hogy István fiam betegedett meg. Amikor azt tapasztalta, hogy elment az ízlelése és a szaglása, azonnal szólt nekünk és természetesen el is vonult a birtok egy elszeparált részébe, hogy senkivel ne kerüljön kontaktusba. Ezután elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, aminek az eredménye pozitív lett” - kezdte a -nak Galambos Lajos, aki reméli, hogy a 19 éves srác a jövő hét közepe táján már túl lesz a betegségen.

Fotó: Tv2

„Igazából Istvánkának nincsenek komoly tünetei. Főként rossz közérzetre panaszkodott, de már egyre jobban van. Boglárka és én persze azonnal önkéntes karanténba vonultunk és elvégeztettük a tesztet. Az eredményeket ma kaptuk meg és mindketten egészségesek vagyunk. A fiunkkal nem találkozhatunk és ezt a rendőrség is folyamatosan ellenőrzi” - mondta lapunknak Galambos Lajos.

Egyetlen fellépését sem kell lemondania

Galambos Lajos nagyon aggódott, hiszen nem szívesen mondta volna le fellépéseit. „Lélekben már fel voltam arra készülve, hogy végig kell hívnom a szervezőket és le kell mondanom a bulikat, de hála Istennek, erről szó sincs. Ott leszek a tervezett fellépéseken, de természetesen mivel az egészség a legfontosabb, minden szabályt szigorúan betartok és erre kérem a közönséget is. Vigyázzunk egymásra, mert a koronavírus nem játék” - hangsúlyozta a zenész.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?