Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.10.03.

Drámai vallomás: A halál választotta el szerelmétől Gabriela Spanicot

Fájdalmas titkot őriz a Dancing with the Stars világsztárja. A venezuelai szépség tragikus körülmények között vesztette el első szerelmét.

Egy megrázó haláleset az, ami egy életre rányomta a bélyegét a venezuelai sorozatsztár, Gabriela Spanic szerelmi kapcsolataira. Első szerelmétől ugyanis a halál választotta el. A színésznőnek ma is elcsuklik a hangja, ha felidézi a napot, amikor megtudta, nincs többé az a fiú, akit először szeretett…

Gaby még fiatal volt, amikor megismerkedett Angellel. Ahogyan az lenni szokott, elsöprő szerelem volt az övék. A fiatalok minden szabadidejüket együtt töltötték és természetesen közös jövőt, családot terveztek. De a sors közbeszólt.

„Ma is élénken él bennem az arca, hangja és ölelése. Hatalmas szerelem volt a miénk, ami a középiskolában kezdődött. Tizenhat éves voltam, amikor egy éjjel borzasztó álomra riadtam fel. Láttam, ahogy Angel megfullad… Reggel elmeséltem édesanyámnak a rémálmomat, majd elindultam a plázába, ahol minden reggel találkoztam a szerelmemmel, hogy együtt menjünk az iskolába. Ő azonban nem volt ott és a suliban sem láttam” – kezdte a Ripost-nak a Dancing with the Stars versenyzője, aki összeomlott, amikor megtudta, álma rémisztő valósággá vált.

„Délután kaptam a hírt, hogy Angel megfulladt… Képtelen voltam felfogni, hogy amit álmomban láttam, az valóban megtörtént. Életem legszörnyűbb időszaka volt ez. Heteken át csak sírtam és azt éreztem, hogy nincs értelme az életemnek. Végül az evésbe menekültem és borzasztóan meghíztam. Három évig tartott, amire feldolgoztam Angel halálát. Akkor kezdtem el lefogyni a felesleges kilókat, amikor elhatároztam, hogy jelentkezem a Miss Venezuela szépségversenyre” – mesélte Gabriela Spanic, aki ma is gyakran álmodik a fiúval, aki mellett kamaszkorában átélte, milyen is tiszta szívvel, őszintén szeretni és szeretve lenni…

A tánc közben kiadja minden fájdalmát Gabriela Spanicot már kislány korában rabul ejtette a zene és a tánc. „Imádok táncolni, mert közben minden bánatom és örömöm bele tudom adni. Nem vagyok profi, de a ritmusérzék a véremben van” – mondta Gabriela, aki tart magyar ellenfeleitől. „Bár még egyik párt sem láttam táncolni, de hallottam, hogy mindannyian nagyon ügyesek és lelkesek, így természetesen mindent bele fogok majd adni, hogy olyanok legyenek a produkcióim, hogy versenyben tudjak maradni” – tette hozzá a Dancing with the Stars versenyzője.

Nem volt szerencsés a szerelemben Nem hiába nyilatkozta Gaby azt, hogy nem akar többé szerelmes lenni, hiszen számos viharos kapcsolatokon van túl. 1995-ben hozzáment Miguel de León-hoz, akivel a házasságuk hét évig tartott. A váláskor már mindketten tovább léptek, Gaby a szintén színész José Ángel Llamasal volt együtt. Ez a kapcsolat sem volt zökkenőmentes, ugyanis többször szakítottak és újra összejöttek, a férfi pedig bántalmazta is őt. Később egy partin találkozott John Cusack színésszel. Egy ideig párkapcsolatban éltek, de végül szakítottak. Ezt követően egy telenovella forgatásán találkozott Mauricio Islassal, akivel a sajtó össze is boronálta. Végül kiderült, hogy nincs köztük semmi, viszont Islas rendszeresen zaklatta a színésznőt. 2008-ban ismerkedett meg Neil Javier Pérez vállalkozóval, akitől megszületett közös gyermekük, Gabriel de Jesús. A gyermek születésekor azonban már nem voltak együtt, ugyanis Neil elhagyta Gaby-t. Később egy ideig kapcsolatban élt Frederico Lapengával, de már vele sincs együtt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Gyászol a magyar TV2: súlyos halálhír rendítette meg ma a sztárokat

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

metropol.hu

Most jött: busz balesetezett Budapesten, tűzoltók emelik ki az utasokat

mandiner.hu

Újabb országok álltak Magyarország mellé az egyik legélesebb európai vitában

origo.hu

Imádja a luxust és dicsekszik pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Heti Top5: Nemazalány popsit villantott, az ifjú György hercegnek kettétört az álma

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„Láttam, hogy boldogan ölelik egymást" - az ország kedvence lett a magyar sztárszülők gyermeke

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője