LELKIZŐ

Drámai vallomás: A halál választotta el szerelmétől Gabriela Spanicot

Fájdalmas titkot őriz a Dancing with the Stars világsztárja. A venezuelai szépség tragikus körülmények között vesztette el első szerelmét.
  • Szerző: Buster

Egy megrázó haláleset az, ami egy életre rányomta a bélyegét a venezuelai sorozatsztár, Gabriela Spanic szerelmi kapcsolataira. Első szerelmétől ugyanis a halál választotta el. A színésznőnek ma is elcsuklik a hangja, ha felidézi a napot, amikor megtudta, nincs többé az a fiú, akit először szeretett…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gaby még fiatal volt, amikor megismerkedett Angellel. Ahogyan az lenni szokott, elsöprő szerelem volt az övék. A fiatalok minden szabadidejüket együtt töltötték és természetesen közös jövőt, családot terveztek. De a sors közbeszólt.

„Ma is élénken él bennem az arca, hangja és ölelése. Hatalmas szerelem volt a miénk, ami a középiskolában kezdődött. Tizenhat éves voltam, amikor egy éjjel borzasztó álomra riadtam fel. Láttam, ahogy Angel megfullad… Reggel elmeséltem édesanyámnak a rémálmomat, majd elindultam a plázába, ahol minden reggel találkoztam a szerelmemmel, hogy együtt menjünk az iskolába. Ő azonban nem volt ott és a suliban sem láttam” – kezdte a -nak a Dancing with the Stars versenyzője, aki összeomlott, amikor megtudta, álma rémisztő valósággá vált.

„Délután kaptam a hírt, hogy Angel megfulladt… Képtelen voltam felfogni, hogy amit álmomban láttam, az valóban megtörtént. Életem legszörnyűbb időszaka volt ez. Heteken át csak sírtam és azt éreztem, hogy nincs értelme az életemnek. Végül az evésbe menekültem és borzasztóan meghíztam. Három évig tartott, amire feldolgoztam Angel halálát. Akkor kezdtem el lefogyni a felesleges kilókat, amikor elhatároztam, hogy jelentkezem a Miss Venezuela szépségversenyre” – mesélte Gabriela Spanic, aki ma is gyakran álmodik a fiúval, aki mellett kamaszkorában átélte, milyen is tiszta szívvel, őszintén szeretni és szeretve lenni…

A tánc közben kiadja minden fájdalmát

Gabriela Spanicot már kislány korában rabul ejtette a zene és a tánc. „Imádok táncolni, mert közben minden bánatom és örömöm bele tudom adni. Nem vagyok profi, de a ritmusérzék a véremben van” – mondta Gabriela, aki tart magyar ellenfeleitől. „Bár még egyik párt sem láttam táncolni, de hallottam, hogy mindannyian nagyon ügyesek és lelkesek, így természetesen mindent bele fogok majd adni, hogy olyanok legyenek a produkcióim, hogy versenyben tudjak maradni” – tette hozzá a Dancing with the Stars versenyzője.

Nem volt szerencsés a szerelemben

Nem hiába nyilatkozta Gaby azt, hogy nem akar többé szerelmes lenni, hiszen számos viharos kapcsolatokon van túl. 1995-ben hozzáment Miguel de León-hoz, akivel a házasságuk hét évig tartott. A váláskor már mindketten tovább léptek, Gaby a szintén színész José Ángel Llamasal volt együtt. Ez a kapcsolat sem volt zökkenőmentes, ugyanis többször szakítottak és újra összejöttek, a férfi pedig bántalmazta is őt. Később egy partin találkozott John Cusack színésszel. Egy ideig párkapcsolatban éltek, de végül szakítottak. Ezt követően egy telenovella forgatásán találkozott Mauricio Islassal, akivel a sajtó össze is boronálta. Végül kiderült, hogy nincs köztük semmi, viszont Islas rendszeresen zaklatta a színésznőt. 2008-ban ismerkedett meg Neil Javier Pérez vállalkozóval, akitől megszületett közös gyermekük, Gabriel de Jesús. A gyermek születésekor azonban már nem voltak együtt, ugyanis Neil elhagyta Gaby-t. Később egy ideig kapcsolatban élt Frederico Lapengával, de már vele sincs együtt.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?