SZTÁR

Dupláz a Ripost és Jáksó László a 103.9 Sláger FM-en!

Péter Petra és Náksi Attila a hétvége új sztárja! Budapest népszerû rádiójaként fantasztikus lendületben a 103.9 Sláger FM! A karácsonyi időszakban, az év legszebb ünnepén teljes megújulás a Sláger Hétvégében! Új mûsorvezetők és duplázás a hétvégi programban!

Megújul a 103.9 Sláger FM hétvégi műsora a Sláger Hétvége!

Péter Petra csatlakozik a főváros leghallgatottabb rádiójához, így mostantól minden hétvégén délelőtt 10 és délután 16 óra között a Sláger Hétvége háziasszonyaként várja hallgatóit.

Petra már több mint 20 éves műsorvezetői múlttal a háta mögött számos rádió vezető személyiségeként közismert, hiszen humorával és őszinteségével hamar a hallgatók egyik kedvenc női karakterévé avanzsált. Gasztronómia, stílus, utazás, egészség, minden, ami a pihenéshez kell, mostantól egész hétvégén a 103.9 Sláger FM-en. 

Jáksó László dupláz a -tal!

A 103.9 Sláger FM egyik legkarakteresebb műsora a rendkívüli népszerűségnek köszönhetően mostantól hetente kétszer, szombaton és vasárnap délután is jelentkezik. A rádiózás fenegyereke, Jáksó László Budapest kedvenc rádióján mostantól egész hétvégén új kihívások elé állítja a hallgatók humor-ingerküszöbét. 

A karácsony legszebb örökzöld dalai mellett az ünnepi készülődésben a 103.9 Sláger FM a bulihangulatról sem feledkezik meg! Náksi Attila, az egykori SOHO PARTY frontembere, szövegírója és zeneszerzője, a Náksi vs Brunner dj duó tagja, Magyarország legendás mixlemez sorozatának megálmodója mostantól a 103.9 Sláger FM hivatalos lemezlovasa.

Náksi Attila december 31-én exkluzív 8 órás szilveszteri mix-szel robbantja be a 2018-as évet, majd minden szombaton vele hangolódhatunk a hétvégi kikapcsolódásra. 

A 103.9 Sláger FM ingyenes applikációjával az ország minden pontján most szombaton délelőtt 10-től indul az új Sláger Hétvége Péter Petrával, Jáksó Lászlóval és Náksi Attilával!  

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?