SZTÁR

Egymásra talált Soltész Rezső és a testvére

Már javában készül a karácsonyra a 75 éves táncdalénekes, aki hosszú idő után a testvérével együtt tölti a szentestét. Soltész Rezső már most bejglilázban ég.
  • Szerző: Ripost

A családdal, a gyerekeimmel és az unokáimmal fogok együtt karácsonyozni. A szentestét a kisebbik lányomnál töltjük, úgyhogy csak megérkeznem kell, és már ünnepelhetünk is – mondja a Borsnak jókedvűen az örökifjú művész, aki a karácsonyfa felállítását azért magára vállalta, de csak egy feltétellel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Családja körében tölti a szentestét, ahol ott lesz rég nem látott testvére is

„Természetesen nem akarom kihúzni magam a munka alól, hisz mindig elkél a férfisegítség. A fát én fogom majd felállítani, ehhez viszont egyvalami elengedhetetlen: a bejgli. Anélkül se karácsony, se karácsonyfa nincs, úgyhogy előbb jól feltankolok majd a süteményből, majd nekilátok a munkának, hogy utána a szeretteimmel együtt, nyugalomban és békességben énekelhessük közösen a legszebb karácsonyi dalokat.„

Az énekes nem tagadja: a szeretet ünnepén mindig el szokott érzékenyülni, s úgy véli, ez most sem lesz másként, főként, hogy ezúttal rég nem látott testvére is velük lesz.

„A középső testvéremmel hosszú ideje nem találkoztam, elsodort minket az élet egymástól, de most igyekszünk mindent bepótolni, és együtt ünnepelni. Már a gondolatától is elérzékenyülök, szenteste pedig mindig könny szökik a szemembe. Az elmúlt 75 évben sok mindent megéltem, jó pár gödörből ki­másztam, és szerencsére most már fizikailag, egészségileg is jól vagyok. Nekem az a legnagyobb boldogság, ha a szeretteimmel, a családommal lehetek, ennél többet nem is kívánhatnék.”

Új lemeze november 15-én jelent meg

Soltész Rezső rajongói pedig annak örülhetnek, hogy kedvencüknek november 15-én megjelent a Vár reánk az ünnep című karácsonyi lemeze, amelyen két évig dolgozott.

„A legnagyobb külföldi slágereket dolgoztam át és énekeltem fel magyarul. Utoljára harminc évvel ezelőtt jelent meg egy karácsonyi bakelitem, úgyhogy időszerű volt egy új ünnepi koronggal előrukkolni. Teljesen fel vagyok dobva, nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.„

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?