Létrehozva: 2020.04.08.

Elege lett a magyar sztároknak, ezt kéri Tilla is

A nemtörődöm emberek ellen szólaltak fel a magyar sztárok. Olyan emberekkel szemben, akik semmivel sem törődve a napon sütkéreznek.

Több magyar sztár is kiakadt azokra az emberekre, aki zsúfolt tereken élvezik a napsütést – írja a Bors.

Dombóvári István a közösségi oldalán posztolt egy fotót, amin a padon ül barátaival és élvezi a napsütést. „Öregurak engedélyezett sporttevékenység után, organikus D-vitamintermelés közben„- írta a képhez a népszerű humorista.

A követői döbbenten reagáltak a bejegyzésre, nem tartják felelősségteljesnek az ilyen magatartást. „ Az álszentségre szerettem volna felhívni a figyelmet. Azt látom mindenhol, hogy ugyanúgy tömve vannak a boltok. Ezt a fotót úgy kell értelmezni, válasz arra, hogy a pestiek megrohamozták a Velencei tavat, Balatont. Figyelemfelkeltés volt a cél, amivel magamon vertem le a port, de ez még mindig jobb, mintha én fröcsögnék másokra. Mi sporttevékenységet folytattunk akkreditált edző segítségével. A fotó erejéig vettük le a maszkot. Szabad térben vagyunk, nem áruházban tipródunk órákon keresztül, nem a Balatonra mentünk le, hanem kimentünk sportolni. Emellett muszáj hangsúlyoznom, hogy felelősségteljes állampolgár módjára cselekszem, sőt a múlt héten a YouTube-csatornámon jótékonysági akciót szerveztem. Elképesztő összefogással 521 ezer forintot gyűjtöttünk össze, amelyet az intenzív osztályokra kerülő új gépek fordítanak”- magyarázta Dombi a Borsnak.

 

Németh Kristóf még szigorúbban veszi a korlátozást, ő sportolni sem megy. „ Kötelességünk figyelni egymásra, nem beszélve arról, hogy itt van velem a két gyermekem és az egyik csupán négy hónapos. Rengeteg mindenről, még olyan tömegmentesen végezhető szórakozásunkról, mint golf, tenisz , horgászás. Jó lenne, ha ugyanezt belátnák még a nyílt tereken csoportosuló emberek is, hogy csak a karanténnal és a türelemmel tudunk küzdeni a vírus ellen„-mondta Németh Kristóf.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Gregor Bernadett is csak a kutyáival megy ki sétálni, de azt is csak hajnalban. „ Mivel két közepes testű kutyusom van, ezért reggel 6-7 óra között szoktam a Tabánba vinni őket. Egy lélek sincs itt kint ennyire korán, ilyenkor le kell futtatni őket. Ennyi szabad levegő kell nekik is, és nekünk embereknek is.

Az emberi erõforrások minisztere a nemzeti ünnep alkalmából több állami kitüntetést osztott ki a Vígadóban. Kiemelkedõ színészi tevékenysége elismeréseként Jászai Mari-díjban részesült Gregor Bernadett.
Fotó: DFP

De ilyenkor is ügyelek arra, hogy mindenkivel szemben tartsam a legalább ötméteres távolságot, és hogy véletlenül se simogassa meg senki az állataimat, ahogy én sem teszem ezt, ha véletlenül odaszalad hozzám valaki más ebe.”-magyarázta.

A legélesebben Till Attila, a TV2 arca fogalmazta meg a véleményét.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Azt gondolom, hogy egy hónapra elrendelt teljes kijárási tilalom komolyan visszaszorítaná a járványt, s az embereknek nem lenne választása, hogy menjenek-e kirándulni vagy sem. Persze okoskodni sem szeretnék, mert tudom, hogy baromi nehéz lehet kisgyerekkel a négy fal közé szorulni. Egy szó, mint száz, én abszolút kiállok a Maradj otthon felhívás mellett, és tényleg amondó vagyok, hogy jó lenne megérteni mindenkinek, hogy csak akkor és csak annak kellene kimennie, akinek és amikor tényleg szükséges„-fogalmazott Tilla.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megszületett az ítélet, egy vagyont kell fizetni Cristiano Ronaldónak

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

metropol.hu

„Rémálom lenne” – Schäfer András a legrosszabbtól tart

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?

SZTÁR

Mága Zoltán végre visszakapta, amit a csalók elvettek tőle

SZTÁR

Mi történt? Csobot Adél egyedül hagyta el az országot