Létrehozva: 2020.08.18.

Elképesztő dolog történt Németh Kristóf darabjának előadása után

Vasárnap este megható és romantikus pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik jegyet váltottak a Love.hu című vígjáték szarvasi előadására.

A szarvasi srácnak nem véletlenül esett a választása a Fórum Színház bemutatójára, hiszen a Love.hu című előadás éppen két ember különös kapcsolatának alakulásáról szól, aminek a vége ugyan nyitva marad, de a néző, akár úgy is folytathatja a történetet, hogy lánykérés lesz belőle. A nézők ugyanakkor mégsem maradtak romantikus végkifejlet nélkül, hiszen vasárnap este Szarvason egy szerelmes fiatalember a barátnőjével együtt fellépett a színpadra a tapsrendben, majd féltérdre ereszkedett és feltette a nagy kérdést…

A lány, annak rendje és módja szerint könnyekben tört ki és boldogan mondott igent, miközben 800 néző egyszerre kezdte törölgetni a szemét. A kétszereplős darab női főszereplője Kiss Anna Laura sem tudta leplezni meghatottságát. „Kár lenne tagadni, hogy könnyekig hatódtam a lánykérés láttán, pedig bőven volt időm felkészülni rá, hiszen a kevés beavatott közé tartoztunk Lengyel Ferenccel. Eddig csak egyszer éltem át lánykérést, konkrétan a nővéremét, de azt is csak egy kocsiból láttam”- mesélte nevetve a színésznő. „Zoli a srác nagyon aranyos volt, láthatóan remegett a lába, amikor letérdelt a szerelme elé. Persze nem is csoda, hiszen élete legfontosabb kérdését tette fel, ráadásul rengeteg ember előtt. A hatás nem is maradt el. Sírt Petra az újdonsült menyasszony, sírtam kicsit én is és persze a közönség is” - mondta Kiss Anna Laura.

A sikerdarab producere Németh Kristóf nagy örömmel vett részt a lánykérés szervezésében, hiszen javíthatatlan romantikus ő maga is. „Amikor megkerestek engem a szarvasi színháztól, hogy egy srác lánykérést tervez a bemutatónk után, hezitálás nélkül mondtam igent. Fontos nap volt ez a mi életünkben is, hiszen gyakorlatilag újra bemutató volt a pandémia után. Másrészről pedig a Love.hu egy nagyon mély mondanivalóval bíró szerelmi történet, így a srác keresve sem találhatott volna jobb helyet és alkalmat arra, hogy megkérje a szerelem kezét. Azt hiszem, hogy abban a pillanatban, amikor a színpadon letérdelt, egyszerre dobbant több mint nyolcszáz szív. Megtörtént a színház és a valóság összeolvadása, ami ritka és gyönyörű pillanat. A színház és a szerelem ünnepe valósult meg szarvason vasárnap este- nyilatkozta meghatottan Németh Kristóf.

Németh Kristóf és párja Zita Fotó: Ripost/ Szabolcs László

 

Kristóf is jól választotta meg a pillanatot A színész és Zita életük legkeményebb megpróbáltatásán vettek részt Máltán, ahol megküzdöttek a Legbátrabb Páros című műsor feladataival. Kristóf az első, szállodában töltött estén, hirtelen elhatározástól vezérelve, gyűrű nélkül kérte meg szerelme kezét. Másnap pedig együtt mentek el egy ékszerészhez, hogy egy gyűrűvel is megpecsételjék a lánykérést. „Különleges volt az eljegyzésünk, hiszen hihetetlen próbatételeken voltunk túl. Az első nyugodt éjszakánkra készültünk a szállodában, amikor elérkezettnek láttam az időt arra, hogy féltérdre ereszkedjek Zita előtt és megkérdezzem, elkísér -e az utamon életünk végéig”- emlékezett vissza Németh Kristóf.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

mandiner.hu

Feljelentést tettek Varga Judit drámai interjúja után

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai