SHOWBIZ

Brutális sérülés az Exatlonban, kövek álltak ki a Kihívó testéből

Kőnig Anna nemrég épült fel, ám most ismét megsérült. Az orvosok azonnal a helyszínre siettek.
  • Szerző: Ripost

Durva sérüléssel végződött az Exatlon Hungary csütörtöki versenye! Kőnig Anna a végjáték utolsó futamánál elvesztette az egyensúlyát, és elesett, azonban a kezét és a lábát is felsértette, ám még így is végigcsinálta a versenyt. Természetesen a futam után az orvosok azonnal ellátták a fiatal lányt, akinek az apró kavicsok rettenetesen felsértették a testét, csak csipesszel tudták eltávolítani azokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár ezúttal nem sikerült a bravúr, Anna mindent megtett a győzelemért.

exatlon, brutális sérülés, kőnig Anna,

Anna térdébe és a tenyerébe belefúródtak a kavicsok
Fotó: Exatlon / TV2

Tenyeréből és a térdéből kavicsok álltak ki

„A bánya pályán hirtelen halálra került a sor, Viktorral futottunk és én voltam a kezdő játékos. Szerettem volna minél nagyobb előnyt szerezni, még az utolsó részen nyomtan egy gyors sprintet a zászlóhoz, viszont elveszítettem az egyensúlyomat és elestem. Az volt a baj, hogy nagyon kavicsos ott a talaj, így a tenyeremből és a térdemből csipesszel kellett kiszedegetni őket” – kezdte a -nak Anna, aki a verseny hevében nem is foglalkozott a sérülésével. Még az sem tartotta vissza, hogy a sebeiből folyt a vér.

„Abban a pillanatban csak a győzelem lebegett a szemem előtt. Annyira tombolt bennem az adrenalin, hogy nem realizáltam a történéseket, csak azt éreztem, hogy valami nagyon fáj és csak folyt a vér a kis sebeimből, de szerencsére ez nem veszélyeztette a további játékomat, de elég mélyek a horzsolások és kellemetlen helyen vannak” – fogalmazott Anna, aki bár nagyon koncentrált a győzelemre, végül a Bajnokok nyerték a végjátékot.

A Kihívó alig pár napja tért vissza a pályára, ugyanis előtte a bordáját ütötte be, és az orvosok nem engedték versenyezni. Lelkileg nagyon megviselte a dolog, mielőbb szeretett volna visszatérni, és pontot hozni a csapatának. Ám egy újabb sérülés akár ismét veszélybe sodorhatja a szereplését, ezzel pedig a csapata is nehéz helyzetbe kerülhet. Az Exatlon Hungary következő adásából kiderül, mi lesz Anna sorsa, és kik állnak rajthoz a párbajban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?