SZTÁRDZSÚSZ

Kútba esett az Exatlon két győztesének egyik nyereménye

Gabi és Dávid nagyon boldogok voltak, amikor a pénznyeremény mellett egy New York-i utazást is bezsebelhettek a győzelemért. Ez a buli ugrott...
  • Szerző: Buster

Busa Gabi és Böjte Dave a 15-15 millió forint mellett egy-egy New York-i maratonon való részvételi jogot is nyertek azzal, hogy az Exatlon Hungary végső küzdelméből győztesen kerültek ki. A versenyzők nagyon örültek az utazással járó hatalmas kihívásnak, de most abbahagyhatják a felkészülést a november 1-re tervezett megmérettetésre, mivel a futóverseny a koronavírus-járvány miatt idén elmarad, Dave a -tól értesült a rossz hírről.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Ez most szíven ütött… Ez lett volna életem első maratonja és persze New York is nagyon vonzó úti cél, így eléggé csalódott vagyok. Remélem, hogy ez esetben jövőre elindulhatunk Gabival együtt”- mondta Dave. Lapunk megkereste a TV2-t is a történtekkel kapcsolatban. A csatorna már egyeztet a nyereményt felajánló céggel. „Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a New York-i maraton idén elmarad a járvány miatt. Már felvettük a kapcsolatot a céggel, aki az utazást és a nevezési díjakat felajánlották és folynak az egyeztetések”- írta válaszában a csatorna sajtóosztálya.

És ezeket olvastad már?