LELKIZŐ

Fontos rendezvény marad ma el a koronavírus miatt

Idén 10. alkalommal került volna megrendezésre a Kárász Róbert által életre hívott esemény, melynek célja, hogy minél több eltűnt gyermek hazataláljon.
  • Szerző: RIPOST

10 évvel ezelőtt emelkedett először az égbe több ezer léggömb az Ezer Lámpás Éjszakáján, hogy utat mutasson azoknak a gyermekeknek és fiataloknak, akiket családjuk vár haza.

Fotó: Facebook

Az idei rendezvény a koronavírus-világjárvány miatt elmarad, de ezen az estén lélekben mindenki legyen azokkal a szülőkkel, akik most is abban reménykednek, hogy elkószált gyerekük hazatér!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ma lett volna a 10. Ezer Lámpás Éjszakája Családi Nap. A koronavírus miatt eseményünket elhalasztjuk. De szeretnénk, ha ti is örömmel emlékeznétek a 2011-ben indult társadalmi célú programra,amelyet több tucat városban rendeztünk meg, több száz koncertet adtunk, bűnmegelőzési felvilágosítással, családi és gyerekprogramokkal, valamint több ezer világító lufival emlékeztünk meg az eltűnt fiatalkorúakról. @ezerlampasejszakaja . . . . . #ezerlampasejszakaja #majus24 #eltuntgyerekek #eltűntgyerekekvilágnapja #gyertekhaza #vigyazzram #csellengok #lostchildren #family #children #events #followme #today #lostchild #mik #magyarország #insta_hun #budapest #aftermovie #magyarinsta #videooftheday #staytogether #staystrong #helpeachother #summer #luftballons #forever

Kárász Róbert (@karaszrobert) által megosztott bejegyzés,

Jövőre folytatódik...

És ezeket olvastad már?