LOVE

Ezért kérte meg kétszer Weisz Fanni kezét Hajmásy Péter

Micsoda engesztelés, milyen romantikus gesztus! Így lett a bánatból öröm Weisz Fanninál.
  • Szerző: Ripost

Hajmásy Péter másodszor is megkérte Weisz Fanni kezét egy korántsem olcsónak mondható félkarátos gyémántgyűrűvel. Minderre azért volt szükség, mert Fanni elhagyta az előző gyűrűt, amikor tavaly Balira utaztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor/Ripost

„Azonnal keresni kezdtük, órákig kutattunk, aztán, amikor tudatosult benne, hogy már nem valószínű, hogy meglesz, eltört a mécses” – emlékszik vissza Péter. „Amikor valakit nagyon szeretsz és sírni látod, megszakad a szíved.”

Péter elárulta, hogy nagyon erős kötődést érez egy nő az első lánykérő gyűrűje iránt.

„Az ékszerész azt javasolta nekem, hogy mindenképpen kérjem meg újra Fanni kezét. Legyen meg újra az élmény, az a csodálatos pillanat, így Fanni ismét átélheti ezt a varázst az új gyűrű kapcsán is” mesélte a Borsnak Péter, aki egyedi készítésű gyűrűt választott, amit ott húzott szerelme ujjára, ahol az első csókjuk is elcsattant. A Citadellán térdre ereszkedett, majd megkérte kedvese kezét, aki egyszerre sírt és nevetett. Mint mondja, nagyon szomorú volt, amikor elvesztette a gyűrűt, és bár Péter még Balin megígérte, hogy kap majd másikat, arra nem számított, hogy a kezét is megkéri, így még nagyobb volt a meglepetés és az öröm.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?