Létrehozva: 2021.11.22.

Kamerák előtt tett életre szóló fogadalmat a Farm VIP házaspárja

Hétfő este megható pillanatoknak lehetnek részesei azok, akik a TV2-n induló Farm VIP 2 első adását választják. A sportoló házaspár 20 év után is sugárzik a boldogságtól.

Póth Diána Európa-bajnoki 4. helyezett műkorcsolyázó és Gyepes Gábor 26-szoros válogatott labdarúgó 20 évvel ezelőtt estek szerelembe és 13 évvel ezelőtt mondták ki egymásnak a boldogító igent. Kapcsolatukat és főként önmagukat most a Farm VIP hétfőn induló második szériájában tették próbára.

Fotó: TV2

Persze, történjék velük bármi a TV2 kalandreality-jében, kapcsolatuk biztosan nem sérülhet, hiszen ők ketten szerelmük első percétől kezdve elválaszthatatlanok. Náluk a tűz sosem hunyt ki egyetlen percre sem és szerelmük nem szelídült szeretetté. Ebben pedig biztosak lehetünk, hiszen a fenti gondolatoknak ékes bizonyítékát adják már az első napon, amikor csapattársuk Oláh Gergő egy dalt játszik a sárga csapatnak, többek között a 13. házassági évfordulóját ünneplő párnak. Dia és Gábor összeölelkezve hallgatják majd az érzelmes dalt, aminek a végén kimondják azt, amit minden szerelmes szív hallani szeretne a párjától. „Történjék bármi, mi ketten már biztosan együtt éljük le az életünket...”

Fotó: TV2

„Azt hiszem, hogy a műsorból talán nem derül ki, de a beköltözés napján ünnepeltük a tizenharmadik házassági évfordulónkat. Este egy nehéz nap után ültünk a tábortűz mellett, Gergő pedig eljátszotta nekünk azt a szerelmes dalt, amit feleségének írt. Megható pillanat volt, hiszen a dal szövege olyan, mintha csak rólunk szólna” - kezdte lapunknak Póth Diána, aki úgy gondolja, hogy a rengeteg együtt öltött idő lehet a két évtizede tartó szerelmük egyik kulcsa.

„Sokszor hallani, hogy a hosszú házasság titka az lehet, ha a feleség és a férj is kap egyfajta külön töltött szabadidőt. Nos, én azt hiszem, mi vagyunk rá a példa, hogy úgy is működhet egy házasság, sőt lehet tökéletes, hogy szinte a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk. Mi nem csak egy pár vagyunk, de a legjobb barátok is. Gyakorlatilag a kapcsolatunk elejétől fogva mindent együtt csinálunk, és ez a mai napig így van. Szeretjük egymás társaságában tölteni az időt. Napközben az étteremben is együtt vagyunk és persze az iskolaidőn túl mellettünk vannak a gyerekek is. Diának és nekem azonos a baráti társaságunk is”- vette át a szót feleségétől Gyepes Gábor. A sportoló házaspár arra a sztereotípiára is rácáfol, hogy a szerelem egy idő után szeretetté, megszokássá alakul. Náluk ugyanis ez sem így van.

Fotó: TV2

„Szó sincs arról, hogy kialudt volna a tűz a kapcsolatunkban. Én ugyanazzal a szerelemmel nézek Gáborra, ahogyan a kapcsolatunk kezdetén és az ő szemében is ugyanezt látom viszont. Nincs trükk, nincs titok, egyszerűen így van és kész” - folytatja Dia, aki nem tagadja, hogy néha náluk is megcsördül a kanál. „Hogy vannak-e vitáink, hangos veszekedéseink? Hát persze, hogy vannak! Ráadásul az esetek döntő többségében én generálom ezeket” - vallotta be nevetve az egykori műkorcsolyázó. „Ha összekapunk, mindkettőnkben feltör valami elviselhetetlen rossz érzés. Persze megy a játék és egy darabig el is tudunk menni egymás mellett szó nélkül, de aztán nem bírjuk tovább, és nincs is jobb a kibékülésnél”- tette hozzá.

Hogy a Farm VIP-ben előnyt jelent-e majd Póth Diána és Gyepes Gábor szoros kapcsolata ahhoz, hogy a kalandban minél tovább kitartsanak, az kiderül hétfő estétől a TV2 képernyőjén.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, új képeken a Melrose Place sorozat egykor gyönyörű színésznői

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

magyarnemzet.hu

Ütött a XV. kerületi gyermekfelügyelő, ha a gyerekek nemet mondtak a szexre

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja