SHOWBIZ

Folytatódik az Újratervezés: Edit a konyhában alszik, hogy segítse a gyermekeit

Hétfő este, a Bezár a bazár! után újabb évaddal folytatódik az Újratervezés. A TV2 sikerműsorában ezúttal is több család életét változtatják meg. Elsőként a három gyermeket egyedül nevelő Edit történetét ismerhetik meg a nézők.

Az Újratervezés második évadában az előzőtől eltérően hetente egy család életébe kaphatnak betekintést a nézők. A hétfői adásban a nézők megismerhetik Edit történetét: az asszony soha nem lehetett édesanya, három nevelt gyermekéért azonban tűzbe menne.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Saját gyermekem nem lehetett. Amikor az utolsó várandósságom is meghiúsult, akkor döntöttem úgy, hogy nem tudom gyerekek nélkül leélni az életemet. A nevelőszülőség számomra egy életcél. Hivatásomnak és kötelességemnek tekintem, hogy segítsek a gyerekeken” – mondta el az asszony, akinek különlegesen szoros a kapcsolata a nevelt gyermekeivel.

A tizenhat éves Brendon kétévesen, a tizenöt éves Noncsi négyévesen, a tizennyolc éves Anna pedig nyolcévesen került Edithez, aki a sajátjaként szereti mindhármukat. Mindent megtett és megtesz értük a mai napig. Edit célja az, hogy a három tinédzser semmiben ne szenvedjen hiányt: az asszony a konyhában alszik azért, hogy a gyerekeknek saját szobája lehessen.

Fotó: TV2

„Az én ágyam kint van a konyhában, ott is alszom. Elsősorban az volt fontos számomra, hogy az ő magánkuckójukat megadhassam nekik. Úgy érzem, hogy nekik is természetes, hogy egy család vagyunk. A mindennapokban szerintem meg sem fordul a fejükben, hogy ők nem az én gyerekeim vagy hogy ők nem testvérek. Ezt nem is éreztetik a külvilággal és egymással sem. Sokan nem is tudják itt, a lakóhelyünkön sem, hogy nincs köztünk tényleges vérségi kapcsolat” - árulta el Edit, akinek a családjával együtt hamarosan teljesen megváltozik az élete.

Az Újratervezés hétfőtől, a Bezár a bazár! után, 22.15-től látható a TV2 műsorán.

Sztárok is segítenek

Az előző évadban 6 család élete változott meg a műsor segítségével, és a mostani epizódokban is számos izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők. Az Újratervezés követői minden héten egy új család történetét kísérhetik nyomon, akik pénteken aztán be is költöznek újjávarázsolt otthonukba. A mostani szériában sok híresség is a jó ügy mellé állt, akik szintén láthatóak lesznek majd a műsorban. Emellett az Újratervezők olyan különleges álmokat is valóra váltanak, mint amikor az addig lakókocsiban élő háromgyermekes pár elfoglalhatta minden igényt kielégítő mobilházát, vagy a csapat megszervezte a korábban csak vágyaik között szereplő álomesküvőt.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?