FÜLES

3 szó: emiatt romlott meg végképp Vilmos és Harry herceg kapcsolata

Az új botránykönyv nemcsak a Megxitről tár fel megdöbbentő részleteket, de a két herceg kapcsolatáról is.
  • Szerző: Ripost

A hamarosan boltokba kerül Harry herceg és Meghan Markle könyve, A szabadság nyomában. A műből már most részleteket szellőztettek meg a két szerző, Omid Scobie és Carolyn Durand. Így kiderült, hogy nem is Meghan ragaszkodott a távozáshoz, de azt is leleplezték, miért romlott meg a két testvér, Vilmos és Harry kapcsolata.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A két fivér legendásan jó kapcsolatot ápolt egészen 2017-ig, amikor is látványosan elhidegültek egymástól. Harry herceg ekkor jegyezte el szerelmét, Meghan Markle-t. Innentől már nem is titkolták, hogy nem értenek mindenben egyet, Harry egy tévéinterjúban úgy fogalmazott, hogy „más utakon járnak”. De hozzátette, mindig is testvérek maradnak és ott lesznek egymásnak, bármi történjen is.

A könyvből kiderül, hogy mindössze 3 szó vetett véget a testvérek közötti jó viszonynak. Amikor ugyanis Harry bejelentette a családnak, hogy elveszi feleségül Meghant, Vilmos félrehívta testvérét, és ennyit kérdezett:

„Biztos vagy benne?”.

Harryt ez annyira felidegesítette, hogy keményen odavágott a bátyjának: „te már azelőtt megpróbáltad tönkretenni ezt a kapcsolatot, hogy egyáltalán elkezdődött volna”.

Harry azt is a testvére szemére vetette, hogy Katalinnal nem fogadták tárt karokkal az egykori színésznőt és nem segítettek neki beilleszkedni a királyi családba.

Innentől pedig már nem volt megállás, Harry és Meghan szakított a királyi családdal is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?