FÜLES

A magánélet megszállottja Harry és Meghan, ezzel bezzeg azonnal rohantak a sajtóhoz

Harry és Meghan videóchaten köszöntötték a királynőt, amit azonnal el is meséltek, pedig a palota külön kérte, legyenek diszkrétek.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és felesége, Meghan éppen a héten jelentette be, hogy nem hajlandóak négy brit lappal szóba állni, mert azok szerintük megsértették a magánélethez való jogukat. Folyton azt hangsúlyozzák, hogy nyugodt, a média zaklatásától mentes életet szeretnének élni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Ehhez képest azonnal futottak a sajtóhoz, hogy elújságolják, videóchaten keresztül köszöntötték fel II. Erzsébet királynőt születésnapja alkalmából. A gesztus biztos boldoggá tette a királynőt, aki már hosszú hónapok óta hiányolta legkisebb dédunokáját, a 11 hónapos Archie-t, akit most viszont láthatott.

A hírek szerint ez volt az első beszélgetésük azóta, hogy a hercegi pár kénytelen volt megszüntetni a Sussex Royal márkanevet, mivel a királynő visszavette tőlük a cím használatához való jogot. Így viszont meg kellett változtatniuk az Instagram-oldaluk címét is és sokáig úgy tűnt, anyagilag is nagy érvágás számukra, hogy változtatni kellett.

Akkor Harryék egy igen sértődött nyilatkozatot adtak arról, hogy nem gondolják, hogy a királynő tulajdona a „royal” szó, de tiszteletben tartják a kérését.

A Buckingham-palota nem repes az örömtől, hogy rögtön a sajtó elé tárták a beszélgetést, mivel külön megkérték a család tagjait, kezeljék diszkréten a köszöntéseket és ne beszéljenek a sajtóval.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?