FÜLES

Agárdi Szilvi úgy érzi, csak pótlék volt Weisz Fanni anyukájának

Az énekesnő nehezményezi, hogy Weisz Fanni anyukája már nem keresi a társaságát.
  • Szerző: Ripost

Agárdi Szilvi korábban már mesélt róla, mennyire szívére vette, hogy Weisz Fannival való barátsága egyszeriben megszakadt, de arról még sosem beszélt, hogy barátnője hiányát évekig Fanni édesanyja pótolta. Ám most jött az újabb sorscsapás: miután Fanni és édesanyja kibékültek, a pótmama kikopott az életéből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Amíg Fanni nem beszélt az anyukájával, öt hosszú évig mondhatni fogadott lányaként szeretett engem. Mindennap hívott, lelkiztünk. A sok beszélgetésnek volt rengeteg jó, de sajnos rossz oldala is” – kezdte a Borsnak Szilvi, aki most, egy kis idő elteltével látja csak tisztán a kapcsolatukat.

2014-ben együtt szerepeltek egy videóklipben, ahol Szilvi énekelt, Fanni pedig jelelt
Fotó: Bors

„Mindig oda lyukadtunk ki Ágival, hogy azt mondta, menedzser nélkül semmire sem viszem, és ez nagyon lelombozott. Mára látom, hogy azért ebben volt némi személyes érdek is. Egy idő után anyukám is észrevette, hogy nincsenek jó hatással rám ezek a gondolatok, és azt éreztük, hogy nem jó, hogy valaki által – még ha az a valaki jót is akar – én folyton kevesebbnek érzem magam. Szívből örülök, hogy Fannival újra egymásra találtak, de az nagy törés, hogy ezt követően már nem tartotta velem a kapcsolatot” – mondta Szilvi, akinek az édesanyja egyengeti a karrierjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?