FÜLES

Aggasztó hírek: Újra műteni kell Rékasi Károlyt!

Rendkívül hosszú gyógyulási folyamat vár még mindig a színészre, aki egy évvel ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet. Azóta sem képes felépülni brutális sérüléseiből.
  • Szerző: T.B.

Rékasi Károlyt végre kiengedték a kórházból, otthonában folytathatja a lábadozást. Még számos vizsgálat és műtét vár rá, de nagyon jó a hangulata, ami biztató a jövőre nézve.

Rékasi a balesetét követően ugyan hamar felépült, azonban nem fogadta meg orvosa tanácsait, nem kímélte magát, így megrongálódott a fémszerkezet, amelyet a lábába ültettek. A combcsontját tartó három csavarból kettő eltört, ezért újból operálni kellett. Majd idén februárban is kés alá kellett feküdnie, mivel egy ötcentis csontrész nem forrt össze a sérült lábában.

A hét elején valóban hazaengedték Karcsit, most otthon regenerálódik.

Jól van, s jót tett a lelkiállapotának, hogy elhagyhatta a kórházat. Belegondolni is szörnyű, hogy három hétig elzárva, karanténban, egyedül volt egy kórteremben, s egyedül csak a szerelme, Gerda látogathatta. A bezártságot és a műtétet példaértékűen viselte" - mondta a Blikknek egy bennfentes.

"Pihenésre intette az orvos, amit Karcsi lelkiismeretesen be is tart. Néha kiül a kertbe a virágok közé, amiket annyira imád, picit kertészkedik is, de tényleg kíméli magát. Természetesen Gerda is örül, hogy a szerelme végre otthon van vele. Karcsiék is fellélegeztek, bár azt is tudják, hogy még több műtét vár rá" - árulta el a forrás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?