FÜLES

Aggódnak zenésztársai Kóbor János egészségéért

Az Omega frontemberét influenza döntötte le a lábáról! A 74 éves énekes nem hajlandó elmenni az orvoshoz.
  • Szerző: Ripost

Kóbor János lázasan feküdt otthon, mialatt az Omega többi tagja a Fonogram-díjátadón életműdíjat vett át. Benkő László nagyon aggódik barátjáért, aki sosem szokott betegeskedni, most azonban őt is elérte az influenza.

„A Mekinek negyvenfokos láza van, ezért nem tudott eljönni a rendezvényre. Reménykedtünk benne, hogy jobban lesz! Az utolsó pillanatig bíztunk benne, hogy végül betoppan és velünk ünnepelhet. De sajnos nem így lett! Otthon be van bugyolálva, mert az orvos ráparancsolt, hogy nem szabad ilyen magas lázzal bohóckodni, pláne nem ilyen korban. A család meg a menedzserünk vigyáz rá" – mondta el Benkő László, aki nagyon aggódik barátjáért.

Kóbor János többnyire messzire elkerüli az orvosi rendelőt, ugyanis az öngyógyításban hisz. A %RIPOST% is elérte a betegeskedő sztárt, aki elmondta, hogy valamelyest javult az állapota szerda óta.

„Életemben nem voltam még influenzás, ezért nem értettem, mi történik velem. Nem tudtam felkelni az ágyból, egész nap tévéztem. Iszonyatosan fájt a fejem, a gyomrom, szédültem és rosszul éreztem magam. Három lázmérő volt itthon, de egyik sem működött. A kislányom, Lénácska nézte meg a fejemet és azt mondta, hogy nagyon forró. Én nem szoktam érezni a lázat se, azt szokták mondani, hogy rossz a termosztátom, mert se a hideget, se a meleget nem szenvedem meg, így a lázat se nagyon érzékelem” – tette hozzá nevetve Kóbor János, aki hallgatott lányára, ezért felhívta a zenekar orvosát, aki megtiltotta neki, hogy lázasan részt vegyen a díjátadón.

Az énekes a történtek után sem tervezi, hogy megnézesse magát. 

A teljes cikket elolvashatod a %% szombati lapszámában!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?