FÜLES

Ájulásig fojtogatta Gabriela Spanicot volt párja

A sorozatsztár őszintén mesélt korábbi bántalmazó kapcsolatáról.
  • Szerző: Ripost

Hiába a hírnév, a latin-amerikai szár élete tele van szenvedéssel és fájdalommal. Volt kapcsolata miatt olyan lelki sebeket és fizikai sérüléseket szenvedett, amelyek mély nyomot hagytak benne. Gabriela Spanic hosszúk évek távlatából, most először volt képes őszintén beszélni bántalmazó kapcsolatáról a Hot! Magazinnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én magam is áldozat vagyok. Évekkel ezelőtt történt, nagyon fiatal voltam, még a fiam sem volt meg” – kezdte megrendítő vallomását a Paula és Paulina sztárja.

„Amikor benne voltam, szinte rettegtem, és senkinek nem mertem szólni arról, ami történt. Lelkileg rettenetes megaláztatásban volt részem: megsemmisítette az önbecsülésemet, folyamatosan manipulált, rengeteget szenvedtem” - tette hozzá a Dancing with the Stars versenyzője.

Megjelent a legújabb HOT!?magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon:

–...

Közzétette: HOT! Magazin2020. december 2., szerda

Gabriella senkinek nem mert szólni arról, ami vele történt. Épp ezért hozott nemrég létre egy alapítványt, hogy fellépjen a bántalmazott nők védelme érdekében. Ezért vállalta azt is, hogy őszintén mesél szenvedéséről.

„Megragadta a nyakamat, és fojtogatni kezdett. Dulakodtunk, majd végül leestem a padlóra, és elájultam. Amikor feleszméltem, azonnal hívtam a segélyhívó vonalat. Többször is megfenyegetett, hogy ha bárkinek panaszkodni merek, meg fog ölni!” – árulta el Gabriela Spanic.

És ezeket olvastad már?