FÜLES

Alföldi unokahúga a 4. legszebb kézilabdás lány

Alföldi Róbert mindig ügyelt arra, hogy egyetlen rokona se kerüljön a reflektorfénybe, most mégis kampányolt az unokahúga mellett. A 21 éves Babettet meg is választották az ország egyik legszebb kézilabdás lánynak.
  • Szerző: KLI

Alföldi Róbert sosem beszélt szívesen a családjáról. Most sem fűzött annál többet hozzá, minthogy gratulál unokahúgának, amikor beválasztották a legszebb női sportolók közé.

 Ennek ellenére, mégis megosztotta hivatalos oldalán a lányról szóló hírt. Volt is miért kampányolni, hiszen Babettet lett az ország 4. legszebb kézilabdás lánya. 


Alföldi Róbert unokahúga, 21 éves, a kalocsai női kézilabdacsapatban igazi gólgyárosa, ám nem ez az egyetlen ismérve. Fiatal és csinos is. A szépségverseny szakmai zsűrije is ezt díjazta, amikor a negyedik legszebb női sportolónak választották.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki szavazott rám vagy megosztotta a képemet és kampányolt mellettem!

 

- Megtiszteltetésnek érzem,hogy ennyien mellettem voksoltatok! Büszke vagyok arra,hogy ebben a versenyben részt vehettem. Még nagyobb boldogság számomra az,hogy az ország 4. legszebb sportolójává választottatok Ti és a Zsűri! Álmomban sem gondoltam,hogy a top4ben lehetek! Gratulálok a többi versenyzőnek is! Valószínűleg sosem fogom elfelejteni ezt, ugyanis ez számomra nagy dolog,hogy országos szinten ilyen eredményt elértem.Sok puszi MINDENKINEK és ezer KÖSZÖNET! " - írta Facebookján Babett.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?