FÜLES

Áll a bál az Omegánál: Kóbor János reagált az őt ért vádakra

Először szólalt meg a legendás rockzenekar frontembere, mióta kiderült, hogy a banda feloszlott, a zenészek pedig egymás haját tépik. Kóbort ráadásul perrel is fenyegeti az együttes basszusgitárosa, aki a Facebookon fakadt ki az énekes egyik korábbi interjúján.
  • Szerző: Doris

Nem csitulnak az indulatok az Omega háza táján, miután Molnár György szólista a napokban bejelentette: a legendás rockzenekar nincs többé. A zenész többek között azt sérelmezte, hogy a banda nemrég stílust váltott, templomokban ütik a dobot és tépik a húrokat.

"Micsoda dolog pénzt szedni a hívőktől. A hátam is borsódzik tőle, irdatlan csúnya dolog, úgy, ahogy van. Az Omegának erre nem volt szüksége, most sincs, de most már késő."

- fakadt ki akkor Molnár, ezzel ezzel pedig egy csapásra felkorbácsolta az indulatokat.

Tegnap ugyanis az együttes basszusgitárosa, Mihály Tamás is kikelt magából, és azzal fenyegette meg Kóbort, hogy egy szép kis pert akaszt a nyakába. Õ ugyanis korábban az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy a kilencvenes évek közepétől Molnár György gitáros, valamint Benkő László billentyűs és Mihály Tamás, a zenekar egykori basszusgitárosa nem kapott fontos szerepet, szemben Szekeres Tamás gitárossal és Gömöry Zsolt billentyűssel.

Mihály egy felháborodott Facebook-posztban hazugságnak nevezte Kóbor szavait, később pedig azon is kiakadt, hogy arcképét lehagyták a banda négy angol nyelvű lemezének borítójáról. Végül annyira feldühödött, hogy elhatározta: beperli Kóbort, és a bíróságon vesz elégtételt.

A Bors telefonon megkereste a legendás rockert, aki először reagált az őt ért vádakra. Kóbor elmondta, hogy ő teljesen máshogy emlékszik a múlt eseményeire, egyébként pedig ő is beperelhetné sértődött zenésztársát.

"Természetesen olvastam a levelet. A viselkedésével csak lejáratja az Omegát! Nyugodt szívvel állok a per elé!"

- jelentette ki magabiztosan, majd hozzátette, hogy szerinte sokkal jobb lenne házon belül rendezni a nézeteltéréseket.

És hogy ő mivel gyanúsítja a perrel fenyegetőző basszusgitárost?

"Ki­adott egy könyvet, melyben durva dolgokat állít. Azt sem tudtuk, hogy könyvet ír, ráadásul a saját társait illette minősíthetetlen jelzőkkel benne. Velem is foglalkozott, de én ezzel már nem törődöm, nyeltem egy nagyot."

- vallotta a durva támadások kereszttüzébe került rocker.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?