FÜLES

Állandó felügyeletre szorul Csűrös Karola

A színésznőt hazaengedték a kórházból, azonban még mindig nincs túl súlyos problémáján.
  • Szerző: Ripost

Hazaengedték a kórházból Csűrös Karolát, azonban még így is folyamatos felügyeletre szorul. A színésznő napokkal ezelőtt trombózist kapott, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Szerencsére állapota azóta javult, és most már az otthonában lábadozik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

„Nagyon ijesztő volt, már csak a fájdalom is, amit a térdemben éreztem, ezért is hívtam ki az orvost, aki beküldött a kórházba. Nem akartam menni, mert a vírus miatt nem szívesen megy az ember betegek közé, de azt mondták, nincs más választásom. Szerencsére egyágyas szobában voltam, kedvesek voltak, vigyáztak rám, mindenféle óvintézkedéseket megtettek, nehogy bajom legyen” - kezdte a Blikknek a színésznő, aki tavaly ősszel elesett az otthonában, és eltörte a térdét. Lehet, hogy a mostani trombózis ezért alakult ki, hiszen sokáig nem tudta mozgatni a lábát.

„Mindegy is, mi miatt volt, a lényeg, hogy nem kellett műteni, és már itthon vagyok. Nagyon sok gyógyszert kaptam, még itthon is szednem kell, annyi van, hogy nem is tudom mindet fejben tartani. Sajnos, nem tudok járni, sőt, lábra sem tudok állni, még segítséggel sem. Ezért minden apró dolog, ami korábban természetes volt, most nagyon nagy nehézséget okoz. A mosdóba való eljutás, avagy a mosakodás... mit ne mondjak, nagy kihívás. Szóval egész napos ápolásra, segítségre van szükségem” – fogalmazott Karola, aki szerencsére nincs egyedül ebben a nehéz helyzetben. Családja intézi neki a szükséges dolgokat, mint a bevásárlást, segítője pedig a nap 24 órájában a rendelkezésére áll.

„Szerencsére nem vagyok egyedül, itt van Zsuzsi, akivel elbeszélgetünk, nem unatkozunk, ráadásul mindenben segít, itt van velem egész nap. Muszáj, hiszen egyedül szinte semmit nem tudok csinálni, csak fekszem és ülök, ennyi. Szerencsére nem kell visszamenni kontrollra, vagyis jó darabig biztosan nem, addig pedig elvagyok itthon” – árulta el a színésznő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?