FÜLES

Búcsút mondott egymásnak Gabriela Spanic és Andrei Mangra

Andrei Mangra a több hónapos mexikói tartózkodása után, most visszatért Romániába, és beszámolt a kint szerzett élményeiről.
  • Szerző: Ripost

Andrei Mangra a Dancing with the Stars műsora után Mexikóba utazott Gabriela Spanic meghívására. A profi táncos közel két hónapot töltött a tengerentúl, hogy színészetet tanuljon, azonban a koronavírus-járvány keresztül húzta a számításait.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andrei Mangra visszatért Romániába

Andrei Mangra visszatért Romániába
Fotó: TV2

„Nyolc hétig Mexikóban voltam, most pedig végre hazatértem. A szüleim születésnapja miatt jöttem haza február elején, a hétvégén pedig a sajátomat fogom ünnepelni” – kezdte a Mokkában Andrei, majd kitért arra is, miért váltak külön Gabyval.

„Mexikóba azért mentem ki, hogy csináljak egy intenzív színészkurzust. Ám ott az iskolák nem nyitnak ki 2022-ig. Gaby tehetségesnek gondolt, ezért is mentem ki vele, de rá kellett jönnünk, hogy online nem tudjuk kivitelezni ezt a kurzust. Ráadásul ő most el kezdett forgatni egy új telenovellát is, hétfőtől szombatig dolgozik, így alig van ideje. De ettől függetlenül tartjuk a kapcsolatot” – fogalmazott a sármos táncos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?