FÜLES

Vérátömlesztésre volt szüksége: kórházban kezelik Zámbó Jimmy édesanyját

A család nagyon aggódik Anna néniért, aki továbbra is kórházban van. Egy kockázatos műtét után volt szüksége a vérátömlesztésre.
  • Szerző: Ripost

Egy műtét miatt került kórházba Zámbó Jimmy édesanyja, a 95 éves Anna néni, akiért a családja nagyon aggódik. Mint kiderült, egy csípőprotézist kapott, azonban vérátömlesztésre is szüksége volt a beavatkozás után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zámbó Jimmy édesanyja továbbra is kórházban van

Zámbó Jimmy édesanyja továbbra is kórházban van
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Megkapta a csípőprotézist, ami egy nagy műtét volt, ráadásul másodszor, de szerencsére már jobban van, ez viszont a vérátömlesztésnek köszönhető, ami pár napja volt. Sajnos, az operáció után romlott a vérképe, ezért muszáj volt neki vért adni. A pacemakere és a szíve miatt vérhígítót szed, amivel a műtét miatt le kellett állni. Izgultunk és aggódtunk érte, de a dokik arra számítottak, hogy a vérátömlesztés segít és úgy tűnik, így is lett. Ha minden jól megy, talán jövő héten hazaengedik. Marietta addig is jár be hozzá ebédelni, én meg folyton hívom telefonon” – árulta el a Blikknek Tihamér. Természetesen Zámbó Krisztián is folyamatosan tartja a kapcsolatot a mamával, bár bevallotta kicsit aggódik érte.

„Most beszéltem vele, nem panaszkodik, pedig egy hatalmas seb van szegénykém oldalán. De hihetetlen ez a nőszemély, 95 éves és mindent legyűr, büszke vagyok rá. Éppen vizitre mentek hozzá, úgyhogy elmondtuk egymásnak 20-szor, hogy szeretlek, aztán le is tett” – mondta Krisztián.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?