FÜLES

Autóbalesetet szenvedett Xantus Barbara, két autót is letarolt

Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg senki!
  • Szerző: Doris

Rájár a rúd Xantus Barbarára! Nem elég, hogy nemrég szakított 13 évvel fiatalabb kedvesével, a hétvégén még autóbalesetet is szenvedett Budapesten, a X. kerületben. Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg senki!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Hatalmas csattanásra lett figyelmes a egyik olvasója múlt hétvégén Budpest X. kerületében, a Pongrácz utcában, nem messze a Hungexpótól. Állítása szerint egy autó két másik járművet is letarolt, hátulról csapódott beléjük. Olvasónk szeme nagyon elkerekedett, amikor meglátta, hogy a baleset nem más okozta, mint az ismert színésznő, Xantus Barbara.

„Mondanom sem kell, nagyon megriadtam a csattanástól. Épp a zebránál várakoztam, amikor megtörtént a baleset, szinte egy másodperc leforgása alatt. Épphogy csak felkaptam a fejem! Akkor lepődtem meg igazán, amikor megláttam, hogy Xantus Barbara ül a harmadik autóban. Nagy tisztelője vagyok a művésznőnek, nem tudom, miért nem fékezett időben, de annak nagyon örülök, hogy nem esett baja” – ecsetelte olvasónk.

Természetesen megkerestük Xantust is, aki nem volt túl közlékeny, de annyit elárult, hogy szerencsére senkinek nem esett baja.

„Nem szeretnék erről beszélni, így nem fogom kifejteni a baleset körülményeit. Annyit mondhatok, hogy mindenki jól van, nem sérült meg senki, nekem később már előadásom is volt a színházban” – zárta rövidre a művésznő.

Xantus Barbara egyáltalán nem mondhatja magát szerencsésnek a volán mögött, az elmúlt években ugyanis három autóbalesete is volt. Legalábbis ennyiről számolt be a sajtó. 2012 novemberében a színésznő autójának fékje felmondta a szolgálatot. Épp egy rádióműsorba igyekezett, de már nem ért oda, ugyanis belerohant egy előtte hirtelen fékező autóba. Bár az anyagi kárt leszámítva nem történt baj, a színésznő így is sokkos állapotba került. Tavaly áprilisban Xantus újra feladta a leckét a védőangyalának, akkor ugyancsak koccant.

„Nem is olyan régen pórul járt szegény autó, velem együtt. Én ültem a volánnál. Koccantam. Sokkosan érintett az incidens. Csalódtam magamban, hogy nem voltam ura a helyzetnek. El vagyok keseredve, hogy ilyen szomorú állapotba került a kocsi. Kiábrándultam a kettőnk viszonyából” – nyilatkozta akkor a -nak a színésznő, aki azóta el is passzolta fehér kisautóját.

Fotó: Facebook

 

 

 

És ezeket olvastad már?