FÜLES

Az anyaság árnyoldaláról vallott Szabó Győző felesége!

Hiába hatalmas az öröm Szabó Győzőék családjában, hiszen márciusban megszületett második gyermekük Gáspár, a sztárpár annyira elfárad a nap végére, hogy egymásra már nem jut idejük.
  • Szerző: ripost

Miután megszületett Szabó Győző és Rezes Judit második gyermeke, Gáspár, a sztárpárnak feltűnően kevesebb ideje jut a másikra.

Míg a színésznő otthon neveli a három hónapos gyermeküket és nagyobb fiúkat Misit is, addig Győző a színházi munkáira koncentrál, így nehezen tudnak akár közös programokat is összeegyeztetni.

Ám nem csak a minőségben eltöltött idő hiánya a probléma, Judit sokszor olyan fáradt, hogy beszélgetni sincs kedve férjével. A kétgyermekes anyuka egy blogbejegyzésben írt a kialakult helyzetről, és arról,miként próbálja újra a régi kerékvágásba terelni a dolgokat.

"Délután négykor azt veszem észre, hogy már a fektetés jár az eszemben, és kezdek szép lassan készülődni, hátha fél 9-9-re mindkét gyerek elalszik és tízig, amikor már nekem is legkésőbb le kell feküdnöm aludni, végre lesz egy kis időm magamra" - fogalmazott blogjában Judit, aki azt is elárulta, a fáradtságtól van, hogy már kedve sincs beszélni Győzővel.

"Persze ebbe már nem fér bele és nincs is kedvem Győzővel beszélgetni, hogy ő hogy van, vele mi történt aznap, vagy csak praktikusan a másnapot egyeztetni. Egy idő után már minden és mindenki idegesít" - írta a színésznő, aki már többször is próbálkozott, hogy felülkerekedjen ezen a helyzeten. Áprilisban például családi kirándulást szervezett.

"Szerettem volna kikerülni ebből a spirálból és kicsit felrázni magunkat! Ezért aztán azon a szép, verőfényes húsvét vasárnapon felkerekedtünk és elmentünk kirándulni és bobozni Visegrádra"- kezdte a történetet Judit, majd kiderült semmi sem úgy sikerült, ahogy azt eltervezte.

Hogy mi történt, elolvashatod a %% napilap szerdai számában!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?