FÜLES

Az újságíróktól tudta meg a tévés felesége: elhagyta őt 85 éves férje

A tévés most a hetedik feleségétől is el akar válni, akivel 1997-ben házasodtak össze és két fiuk született.
  • Szerző: Ripost

A CNN legendás műsorvezetője, Larry King és Shawn Southwick 22 évvel ezelőtt házasodtak össze, és két fiuk született: Cannon most 18, Chance pedig 20 éves. A People magazin egy, a családhoz közel álló baráttól most megtudta, hogy King kedden beadta a válókeresetet, így 85 évesen hetedik feleségétől is elválik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

„Larry már közel állt ahhoz, hogy belehaljon ebbe, és ennek ténye sokkolta őt. Rájött, hogy régóta nem él boldog életet. Megállás nélkül veszekedtek, vitáztak, de ez nemcsak erről szól, hanem arról is, hogy megvédjék a fiaikat. Shawn és Larry lényegében külön vannak egy jó ideje. Külön hálószobában alszanak. Larry nem szent, de belefáradt a drámába” – írja a magazin a közeli ismerősre hivatkozva. Az érintettek egyelőre nem kívántak nyilatkozni.

A TMZ úgy tudja, hogy Southwick a riporterektől értesült arról, hogy férje beadta a keresetet.

A Daily Mail szerint a pár június 6-án szakított, úgy tudni, hogy a műsorvezető fiai győzték meg arról, hogy a válás a megoldás, mert Southwick át akarta venni a felügyeleti jogot King vagyona fölött. A törés egyébként már korábban megtörtént, amikor a férj áprilisban kórházba került szívműtétje után.

2010-ben King egyébként már beadta a válókeresetet, miután kiderült, hogy felesége megcsalta a fiuk baseball-edzőjével, de akkor végül kibékült a pár.

King exfeleségei Freda Miller, Annette Kaye, Alene Akins, Mickey Sutphin, Sharon Lepore, Julie Alexander voltak. Southwick maga is többször elvált már, három férje volt.

És ezeket olvastad már?