FÜLES

Balázs Andi: Ha nem jön össze a baba, örökbe fogadunk Gáborral!

A színésznő készen áll a babavállalásra, de akkor sem esne kétségbe, ha nem jönne össze. Kortól, nemtől, bőrszíntől függetlenül bármilyen gyermeket örökbe fogadna, ha neki a természet ezt nem adja meg.
  • Szerző: Ripost

Mi is tehet kerekebbé egy tizennyolc és fél éve boldogan működő párkapcsolatot, mint hogy ebbe az idillbe végre megérkezik szerelmük gyümölcse. De míg sokan már a harmincas éveikben rettegnek, hogy kicsúsznak az időből, addig Balázs Andi és párja, Gábor, túl a negyvenen sem türelmetlenkedik. Ahogy a házasságkötést, a családalapítást sem kapkodják el. A nagy napot másfél év múlva, a huszadik évfordulójukra tervezik, a gyermekvállalást pedig a sorsra bízták, habár ők már készen állnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Ez egy nyitott kérdés nálunk, de tőlünk bármikor jöhet a baba, és nincs limit, hogy csak egyet szeretnénk. Jön, amennyinek jönnie kell„ – kezdte a Borsnak Andi, aki attól sem esne kétségbe, ha Gáborral nem jönne össze a várva várt közös baba.

„Totálisan nyitott vagyok az örökbefogadásra, és ebben a témában sem a nehézséget látom. Ha valamiért nem sikerülnének a próbálkozásaink, akkor azt fogom mondani: semmi baj, nekem másképp lesz gyermekem, és örökbe fogadok. És nem számítana milyen bőrszínűek, hogy néznek ki, hány évesek. És tessék, máris többesszámban beszélek!” – nevetett fel a színésznő, utalva arra, hogy már tudat alatt is több gyermekes édesanyának készül.

Fotó: Bors

Most azonban még egy kis időt adnak maguknak Gáborral, hogy megfoganjon szerelmük gyümölcse, s ha ez bekövetkezik, Andi minden további nélkül elbúcsúzik a színpadtól egy időre.

Fotó: Bors

„Most még adunk magunknak esélyt, és ha véletlenül nem úgy alakul, akkor pedig rengeteg olyan gyerek van, aki családról áhítozik. Ki tudja, lehet már most is ücsörög egy gyerek, rám várva... De az is lehet, hogy még meg sem született. Mindenesetre bárhogy is lesz, én félreteszem a karriert, és az anyaságé lesz a főszerep, ugyanis van olyan szerencsém, hogy mindkét színház, ahol érdekelt vagyok, jól tudom, mindig visszavár.„

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?