FÜLES

Friss hírek érkeztek a koronavírusos Baranyi Lászlóról!

A Família Kft. imádott nagypapája januárban kapta el a koronavírust, azóta kórházba került. Baranyi László most elmondta, milyen állapotban van.
  • Szerző: ripost

Megúszta a lélegeztetőgépet és a gyógyulás útjára lépett a 93 esztendős Baranyi László.

A Família Kft. közkedvelt nagypapája januárban kapta el a koronavírust, és bár eleinte úgy tűnt, hogy otthoni karanténban átvészeli a betegséget, az állapota rosszabbra fordult, ezért a felesége mentőt hívott hozzá.

Baranyi László koronavírussal fekszik kórházban.

A 93 éves színésznek nagyon hiányzik a felesége.
Fotó: Végh István / Bors

Baranyi László kórházba került, most azonban már sokkal jobban érzi magát.

„Szerencsére nem kellett lélegeztetőgépre kötni, esetemben elég volt az oxigénmaszk, de már azt is levették rólam. A nővérek és az orvosok is csodálatos, emberfeletti munkát végeznek, minden tiszteletemet és szeretetemet megérdemlik. Tudom, hogy egyesek kifogásolják, hogy a járvány idején katonák szolgálnak a kórházakban, de én tudom csak igazán, hogy ez mennyire hasznos! A kormány nagyon is jól döntött, amikor így határozott, mert máshogy sokkal több feladat hárulna szegény ápolónőkre” – mondta el a Borsnak Baranyi László.

A színművésznek már viccelődni is volt ereje a lap munkatársával: elmondta, imádott feleségén kívül szívesen látna sztriptíztáncosokat a kórházi szobájában.

„Egyfolytában beszélgetünk, mert aggódik értem a drágám. Jót tenne a lelkemnek, és persze a szememnek is, ha rajta kívül ledér hölgyek, gyönyörű sztriptíztáncosok is meglátogatnának” – fogalmazott nevetve, és elárulta, korábban járt efféle bárokban, ahol csinos nők táncoltak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?