FÜLES

Berki Krisztián még szerelmének sem számol be a pénzügyeiről

Több titokról is lerántotta a leplet Berki Krisztián a Life TV csatornáján.
  • Szerző: Ripost

Újabb szaftos részleteket ismerhet meg a közönség Berki Krisztián nehezen követhető magánéletéről, ha péntek este a Life TV-re kapcsol, hiszen az egykori sportoló a vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berkiből Hajdú Péter harapófogóval húzta ki a szavakat, és bár a celeb igyekezett minél kevesebbet elárulni, így is volt pár olyan mondata, amitől tátva marad a néző szája – írja a Bors.

„Azt mondják, a személyes brand építésénél fontos, hogy mindig titkolózz egy témában. Én a pénz témát választottam. Soha senkinek nem válaszoltam arra a kérdésre, hogy mennyi pénzem van. Mazsi sem tudja, hogy mennyi pénzem van” – mondta Berki Krisztián.

Hajdú Péter 24 órát töltött Berki Krisztiánnal
Fotó: Life TV

„Az este folyamán kétszer volt olyan szituáció, amikor percekig csak zokogott. Azt mondta, hogy soha nem vágyott másra, mint arra, hogy az anyukájától kapjon egy kolbászos szendvicset. De nem kapott. Nem kapott szeretetet. Nem tudom megítélni, hogy Krisztiánnak valójában mennyi pénze van, de valószínűleg senki sem tudja, hiszen a saját bevallása szerint 30 éves koráig folyamatosan hazudott mindenkinek” – árulta el Hajdú Péter a műsorral kapcsolatban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?