FÜLES

Betegségéről vallott Demcsák Zsuzsa: Így néz most ki!

A csinos mûsorvezetőt kellemetlen betegség döntötte le a lábáról. Zsuzsa többek között arról is mesélt lapunknak, milyen zavaró tünetei vannak.
  • Szerző: O.D.

Bombaformában van Demcsák Zsuzsa, aki szabadideje nagy részét sportolással tölti. A csinos műsorvezető kiegyensúlyozott és fitt, annak ellenére, hogy idén télen ő sem úszta meg a betegségeket.

"A gyerekektől mindent elkapok, sajnos ez most is így történt. Pedig úgy kezdődnek a reggeleim, hogy kikészítek magamnak tíz, a gyerekeknek öt darab vitamint. Igyekszünk megelőzni a betegségeket, amennyire tudjuk. Azon kívül, hogy náthás vagyok, és a szemem piros, szerencsére már nincsenek súlyosabb tüneteim" - kezdte a %RIPOST%-nak a a gyönyörű sztár, aki két hónapja sportol ilyen rendszeresen.

"Eddig nem ismertem a konditeremben található gépeket, a személyi edzőm viszont megmutatta, hogyan kell ezeket a leghatásosabban használni. Az ő segítsége nélkülözhetetlen. Heti négyszer járok le edzeni" - mondta lapunknak Zsuzsa, aki hozzátette: sokkal jobban alszik, mióta ilyen keményen edz.

És ezeket olvastad már?