FÜLES

Betelt a pohár, beperli a rágalmazóit Kulcsár Edina

A sztáranyukát nagyon felzaklatta a Tibi atya-blog egyik cikke. Most kész jogi útra terelni a dolgot!
  • Szerző: Ripost

Felháborító véleményt fogalmaztak meg a Tibi atya-blog oldalán, ahol górcső alá vették a sztárokat, elsősorban Kulcsár Edinát és férjét, Szabó Andrást. A cikk írója azt fejtegette, hogy szerinte a sztáranyuka a gyermekével reklámozza a szponzorált tartalmakat, majd kitért arra is, mit gondol az egykori szépségkirálynőről. A rágalmazó író szerint Edina a külsején kívül semmi figyelemreméltó dologgal nem rendelkezik, de nem feledkezett el Csutiról sem, akire egyszerűen csak „médiaképéződményként” hivatkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem csoda hát, hogy Edináéknál betelt a pohár, és megteszik a szerzővel szemben a szükséges lépéseket.

Fotó: Markovics Gábor

„Kikérem magamnak, hogy egy olyan oldal rágalmazzon bármilyen formában, amely tizenéves gyerekeknek hirdeti, hogy a vedelés mennyire menő. Ez a fajta „hittérítés” kimeríti a jó ízlés fogalmát. Arról nem is beszélve, hogy mi azon kevés közszereplők közé tartozunk, akiknél a kisbaba sosincs, és nem is lesz hirdetésekkel összekötve” – fakadt ki a Blikknek Edina férje, Csuti, akit szintén annyira megbotránkoztatott az írás, hogy azonnal felvette a kapcsolatot a szerzővel, ám meglepő dolgot tapasztalt.

A hangján jól hallható volt, hogy ő nagyon büszke erre a cikkre, és teljesen tisztában van azzal, hogy neki ebből semmilyen problémája nem lesz. Elmondása szerint ő egy jelenség ellen küzd, de velünk semmi problémája nincsen” – árulta el a sztáranyuka férje, majd hozzátette: betelt a pohár, és jogi útra terelték a dolgot.

„Ő az én gyerekem képével reklámozta a brandjét, majd megtalált engem azzal, hogy a saját közösségi oldalamon fotókat teszek közzé a családomról. A jogi eljárás már folyamatban van, de az a baj, hogy jelenleg nincs olyan jogszabály, amely a közösségi életben szereplő embereket védeni tudná az ilyen hazugságok ellen” – mesélte a férj, aki felesége épségéért aggódott a legjobban az elmúlt napokban, Edina ugyanis nagyon felhúzta magát.

„Annyira elszomorító, hogy ilyen világot élünk, ahol senki nem gondolkodik előre, nem néz utána annak, amiről véleményt formál. Én jelenleg is állapotos vagyok. Mi történt volna, ha annyira rosszul viselem ezt az egészet, hogy elvetélek? Akkor előállt volna valaki, hogy miatta történt?” – fakadt ki a várandós sztáranyuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?