FÜLES

Betelt a pohár, jogi lépéseket tesz Jolly

A mulatós zenészt többször zaklatta álprofilról egy nő. Most elege lett!
  • Szerző: RIPOST

Egy őrült zaklató keseríti meg hónapok óta Jolly életét! A kamuprofilok mögé rejtőzködő nő ugyanis a fejébe vette, hogy porig rombolja a zenész népszerűségét. Először Hubák Móni néven hozott létre egy Facebook-oldalt, amin keresztül álhíreket terjesztett Jollyról és a volt feleségéről, Suzyról, majd a későbbiekben már belekeverte az énekes új szerelmét is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Fogalmam sincs, ki ez a nő, de azt állítja, hogy sosem bukkanhatok a nyomára, mert mindig egy lépéssel előttem jár. Hiába nyomozok, semmi esélyem arra, hogy megtaláljam. Nagyon elegem van ebből az egészből, egy ilyen ügy pont nem hiányzott nekem” – mondta lapunknak tavaly nyáron a zenész, aki, úgy tűnik, végre rábukkant a titkos zaklatóra. Mint kiderült, a nő egy újabb kamuprofilt hozott létre, hogy lejárassa az énekest, ám ezúttal Jolly ezt nem hagyta annyiban.

„Arra kérek mindenkit, figyeljen erre a kamuprofilra: ő Tímea, a volt Hubák Móni oldal üzemeltetője... A jogi lépéseket megtettük vele szemben, de folyamatosan várjuk a további bizonyítékokat is, ami engem, illetve minket érint” – fogalmazott Jolly, aki talán végre pontot tud tenni az ügy végére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?